•  speciale aanbieding!

Inspiratie Midweek


Speciale aanbieding

Kortingscode BUZZ geeft recht op 25€ korting

 

Inspiratie Midweek Drenthe, een mindfulle midweek

Herontdekken:
Sta stil,
Haal adem,
Geniet,
Beweeg,
Verbind,
Hervind,
Herontdek

Deze retraite midweek in Nederland geeft je alle kans om inspiratie op te snuiven, uit te rusten, te bezinnen, herbronnen, ontdekken waar je staat, hoe het nú met je is. Thuiskomen bij de plek in jou waar er 'vrede' heerst, en de liefde regeert.

In deze specifieke midweek nemen we je volledig mee in de thema's van de winter: cocoonen, ontdekken hoe het nu van binnen met je is, warmte, wat is er bedekt wat straks in volle bloei naar voren mag komen, uitrusten, innerlijke kracht.

Gedurende deze 5-daagse retraite beleef je een programma ter bezinning, herbalancering en inspiratie. Tijdens deze dagen nodigen wij je uit (weer) af te dalen naar je lijf, en meer in het bijzonder het gebied van je hart. Het leven mag gevierd worden, in al haar facetten. De liefde mag weer stromen, naar de plek van empathie en acceptatie, een plek waar nieuwe plannen tot bloei mogen komen, verlangens geuit.

Een aantal 'favoriete' meditaties zullen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de Kundalini Meditatie, de Hartchakrameditatie, of de Latifa-meditatie. In mooie energetische (groeps- of individueel) oefeningen wordt je geprikkeld om te voelen, om jezelf helemaal te laten zien, om je kwetsbaarheid te omarmen, om misschien wel knopen door te hakken. Tijdens deze midweek bewegen we, dansen we, spelen we, genieten we, wandelen we, mediteren we en zijn we stil. Zo af en toe zijn er individuele opdrachten en gesprekken. De definitieve invulling van dit programma is steeds in het moment en afgestemd op de behoefte van de groep en ook - indien nodig - het individu.

Indien het weer het toelaat zijn wij zoveel mogelijk buiten, vlakbij en in de omgeving van de locatie.

Verzorging: 5 dagen, 4 nachten op basis van volpension (3 maaltijden per dag, inclusief koffie en thee gedurende de dag en fruit) in een eenpersoonskamer met eigen badkamer.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 31 januari 2022 t/m 4 februari 2022
  • J.b. Kanweg 7A, 9439 TD  Witteveen, Drenthe, NEDERLAND
  • € 975,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Pers. ontwikkeling, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst Anders
Kerst event
23 december 2021
Vuur ritueel
Oud en Nieuw festival
30 december 2021
Vrouwen Retraite "Jij in je zachte kracht"
26 november 2021
Contact met je gids (tweedaagse cursus)
28 november 2021
Hotstone massage stenen
Massage Retreat
19 november 2021
<geen>
Turning Point®- spelend transformeren
16 januari 2022