Duo-ceremonie


Magische Ontmoeting

Open je magische kanaal
Verlang je ernaar om je magische kanaal te openen? Ben je nieuwsgierig naar jouw diepte? Wil je jezelf helder en krachtig uitlijnen, stevig in je centrum en verbonden met het grotere geheel? En vind je het fijn om dat individueel of samen met iemand te doen?

Gewijde ruimte
Graag nodig ik je uit voor een Magische Ontmoeting. In een individuele (of duo-) ceremonie neem je een diepe duik in jouw magische binnenwereld. We creëren een gewijde ruimte waarin plaats is voor het verlangen vanuit jouw ziel. Waarin diepe antwoorden en oude wijsheid tot je kunnen komen. En waarin geheeld, geopend en doorvoeld mag worden.
Klanken, geuren, fysieke sensaties, beelden… Je waant je in het regenwoud, op de steppe of in het gebied van de oude Kelten, verbonden met de kracht en intelligentie van eeuwenoude bomen en planten, van indianen, sjamanen en natuurvolkeren.

Plantmedicijnen
We werken naast rapé of tabakssap met sananga en Magic Truffels. Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt in combinatie met een heldere intentie, hebben ze een helende en reinigende werking op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.

Ingrediënten
Een ceremonie ziet er in grote lijnen zo uit:
– Start met thee: afstemmen over jouw verlangen en intentie
– Openen van het veld, meditatie en ontvangen van het plantmedicijn
– Reizen met het medicijn. Daarbij maken we gebruik van o.a. ademwerk, aanraking, opschonen energieveld, trancereis, muziek maken (drummen, ratelen, zingen etc), reinigen/herinneren m.b.v. krachtige plantensprays.
– Integratie en Gronden
- Wat lekkers eten samen

De exacte invulling laten we afhangen van wat er in het moment ontstaat. Jouw/jullie verlangen en jullie diepte bepalen de reis.

Diepe heling
Ben je op zoek naar diepe heling van oude of onbegrepen angsten, trauma of depressieve gevoelens? Wil je oefenen met controle loslaten en ervaren dat het veilig is om je over te geven? Of wil je een overprikkeld of onrustig zenuwstelsel een nieuwe imprint geven?
Dan kan een individuele truffelceremonie goed voor je werken. De planten brengen je naar een diepte waar je met reguliere behandelmethoden moeilijk komt. Daardoor is er heling mogelijk in zeer diepe lagen. De intensieve 1-op-1 begeleiding zorgt voor een veilige bedding waarin alles kan worden aangekeken en doorvoeld.

Duo-ceremonie
Wil je samen met een goede vriend(in) of geliefde een reis maken? Je bent ook samen welkom, hetzij om samen te genieten, hetzij om in de diepte te kijken naar dynamieken tussen jullie twee. Een gezamenlijke reis kan een diep verbindend effect hebben. Ook is het mogelijk dat ik een fijne mede-reizig(st)er voor je vindt, mocht je niemand weten. In een gezamenlijk veld maak je een individuele diepe reis.

Praktisch
Een solo- of duo-ceremonie kan zowel doordeweeks als in het weekend geboekt worden. Meer weten? 06-485 117 96 / margit@bewustopweg.nl

 

  • Bewust op Weg
  • 4 december 2021
  • Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 200,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Weekend retraites, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Speel jij met één van de volgende thema's en heb je behoefte aan een heldere spiegel en een echte doorbraak? Je bent welkom voor een diepgaande coaching of een Body&Mind sessie. •Leven vanuit je hart •In je kracht staan •Trouw zijn aan jezelf •Liefdevolle relatie met je lichaam •Mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen Margit van Harten is sinds 14 jaar werkzaam als coach,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Young & Free weekend retreat (20-39 jaar)
17 december 2021
Diep tot rust komen (stilte retraite)
17 december 2021
Orgasmic meditation voor geliefden
19 december 2021
Tantra introductie 3-luik
9 januari 2022
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
19 december 2021
Magische Reis - truffelceremonie
24 december 2021