UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-12-2021

Kerst event


Heb jij zin om de kerstdagen eens op een andere manier te vieren? Er ontspannen leuke dagen van maken met gelijkgestemden. Samen zijn met anderen, op je gemak zijn, doen waar je zin in hebt en keuze hebben uit een reeks van workshops gedurende deze dagen. Met elkaar lekker eten en genieten van het gezelschap.
De kerstdagen in de winter zijn dagen om naar binnen te gaan, waar heb jij behoefte aan, wat speelt er in jou en waar wordt jij blij van. Kerst Anders zijn dagen van bezinning, verbinding en ontmoetingen. Een mengeling waarin het serieuze èn de humor aanwezig zijn. We maken het met elkaar gezellig.

We hebben een mooie groepsaccommodatie met sfeervolle ruimtes. Openhaard, grote tuin met vuurkorf, gezellige ruime woonkamer met grote kerstboom en leuke zitjes. Vlakbij een mooi natuurgebied om lekker te wandelen en van de stilte te genieten.
De gevarieerde workshops zijn verspreid over alle dagen. Meditatie, dreamtimehealing met klankschalen, NLP, schrijfworkshops, massage, creativiteit het is er allemaal.
Voor alle info kijk eens op de site.

 

  • VakantieAnders
  • 23 december 2021 t/m 27 december 2021
  • Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK  Havelte, Drenthe, NEDERLAND
  • € 455,00
  • +31(0)638424122
  • infovakantieanders.nl
  • Reizen en vakanties, Events, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur VakantieAnders (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van VakantieAnders
VakantieAnders

Over Vakantieanders

VakantieAnders, ècht anders en ècht ontmoeten. Wij bieden vakanties en weekenden met ontmoetingen, verbindingen, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. In juli en augustus kun je meedoen aan het zomerweken festival in de Ardennen, in de winter een Kerst event en OudenNieuw festival in Nederland en door het jaar heen zijn er massage weekenden en Andersdagen waarop we gaan wandelen. Het...

IS DIT IETS VOOR JOU?

LenteVibes feest
25 mei 2024
Spirit Dance
15 maart 2024
Cacao ceremonie
26 april 2024
Vrouwenweekend
Vrouwenweekend
6 juni 2024
Zomerweken VakantieAnders
Zomerweken
13 juli 2024
Retraite Loslaten, Verbinden & Vertrouwen
6 april 2024