Awakening your Light Body online


In de Awakening your Light Body cursus activeer je tien nieuwe energiecentra. Dit zijn niet je chakra’s, hoewel de eerste zeven er ongeveer mee samenvallen. Hun frequentie is hoger.
Je leert de energieën in je dagelijkse leven toe te passen en je fysieke, emotionele en mentale lichaam in stroming en harmonie te brengen. Daarna activeer je de drie Light Body centra. Wanneer die geactiveerd worden ontwikkelt je aura een heel subtiel, stralend licht: het licht van je spirituele lichaam, je lichtlichaam.

Door het activeren van energiecentra, breng je je ‘trilling’ en uitstraling naar een hoger niveau. Tegelijkertijd train je je persoonlijkheid zich te richten op licht, vreugde en speelsheid en worden persoonlijkheidspatronen aan en in het licht gebracht.
De manier waarop je jezelf en je dagelijkse werkelijkheid ervaart zal veranderen, deze wordt evenredig lichter. Doordat jij lichter wordt, verandert ook je effect op- en relatie tot je medemens: je licht wordt aantrekkelijker. Na de cursus vervolg je je levensreis bewuster, speelser, vreugdevoller en lichter.

‘A wonderful journey home … and beyond’

De cursus bestaat uit zes modules. In de eerste vier modules ontwaak je zeven nieuwe energiecentra en breng je deze centra met elkaar in balans. Vervolgens ben je klaar om de drie Light Body centra te activeren. Dit gebeurt in module vijf en zes.

De cursus wordt online via webinars en Zoom gegeven.
Elke module wordt in twee sessies gegeven. Tijdens de eerste online les doen we een aantal meditaties waarin de energiecentra van de desbetreffende module worden geactiveerd. Na het ervaren van de energiecentra, leg ik er iets over uit. Ik leg uit hoe je de energie ervan in jezelf en je dagelijkse leven kunt toepassen.
Twee weken na aanvang van een nieuwe module is er een vervolg sessie. Dit is een vragenuurtje via Zoom waarin ervaringen kunnen worden gedeeld en vragen live worden beantwoord.

Sessie gemist?
Het maakt niet uit dat je een sessie mist. Als deelnemer ontvang je een link naar de opname. De opname blijft twee weken online staan!
Bij elke module horen 12 meditaties die allerlei levensgebieden behandelen. Na het webinar ga je aan de slag met de 12 meditaties van de desbetreffende module. Je beluistert iedere week ten minste drie meditaties. Dit doe je gewoon thuis, op de momenten dat het uitkomt! Voor het beluisteren van de meditaties kun je rekenen op zo’n 15 tot 30 minuten per keer. Ter ondersteuning ontvang je bij iedere module een uitgebreid cursusboek.

Je bent van harte welkom bij deze mooie innerlijke ontdekkingsreis!

 

  • Sirion, lichtwerk & light body
  • 20 januari 2022 t/m 30 juni 2022
  •   Online, NEDERLAND
  • € 990,00
  • paulinesirion.nu
  • Light body, Channeling, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Sirion, lichtwerk & light body (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Sirion, lichtwerk & light body
Sirion, lichtwerk & light body

Over Sirion, Lichtwerk & Light Body

even voorstellen: Pauline Plokhooij: Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept. In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik...