Training Zijnsoriëntatie en Dans


Kom in beweging en dans je ruimer en vrijer!
Ben je benieuwd naar wat de combinatie van beweging en zelfonderzoek kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling? In deze training Zijnsoriëntatie van 6 dagen gebruiken we dans om meer te contact te maken met jezelf. Het versterken van jouw lichaamsbewustzijn is op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent.

Bewegen is een belangrijk middel in bewustwording; het helpt om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Door met aandacht te bewegen wordt je je vaak bewust(er) van wat er leeft in jou. Dans helpt je om je mind te laten verstillen en het contact met je lichaam te herstellen. De uitnodiging is om steeds voelender aanwezig te zijn en op te merken wat er in jou beweegt en wil bewegen. Hoe beweeg je van binnenuit? Hoe beweeg je als het niet ‘mooi’ hoeft te zijn en jouw eigen expressie de ruimte krijgt? In de dans word je je vaak bewust(er) van wat aandacht vraagt in jou. Wat vast zit, komt los door jezelf in beweging te zetten.

Een vast onderdeel is de danswave die langzaam wordt opgebouwd via verschillende soorten muziek. We gebruiken naast dans ook lichaamswerk en Zijnsgeoriënteerde oefeningen. Ook zijn er deelrondes om je ervaring te verdiepen. Alle elementen van het programma kennen een meditatieve basis waardoor je jezelf op een diepere - en vaak rijkere - manier gaat ontmoeten. In het volgen van jouw eigen beweging en ritme hervind je de verbinding met jezelf en komt jouw eigen levensstroom weer beschikbaar. Je herinnert je je ware aard, die zoveel meer is dan ons dagelijks zelf. Je ervaart een gevoel van thuiskomen bij jezelf en leert om te rusten in wat er is.

Wil je kennismaken met mij en de Zijnsgeoriënteerde Danstraining? Kom dan naar de introductieworkshop op zaterdagochtend 17 september van 10-13u. Lokatie: Centrum Zijnsoriëntatie in Zeist. Via de link kun je je aanmelden voor de introductieworkshop en de training.

Een paar ervaringen van deelnemers aan het Drieluik Dans en Zijnsoriëntatie:
"Vanuit aandachtsvolle presentie weet Rianne een draagvlak te creëren, waar ik mij vrij voel om mijzelf al dansend te onderzoeken en te 'ont-dekken' wat zich nog verborgen hield voor mijn bewustzijn. Vrijer, ruimer en voller vervolg ik na deze dagen mijn pad."
- Ingrid

"Rianne kende ik niet, maar toen ik haar ontmoette had ik een warm gevoel van thuiskomen. Rianne is zeer professioneel in haar aanpak en ziet precies waar ze aanwezig moet zijn op een bepaald moment. Ik zou zoveel mensen zo'n mooie helende dans gunnen! Dankjewel voor je mooie liefdevolle begeleiding."
- Thea

Kijk voor meer info over mij op: www.ruimtevoorzijn.com
Ik ontmoet je graag!

 

  • Ruimte voor Zijn
  • 28 oktober 2022 t/m 10 maart 2023
  • Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ  Utrecht, Utrecht, NEDERLAND
  • € 810,00
  • riannefischer.moadviesgmail.com
  • Dans, Zijnsorientatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ruimte voor Zijn (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ruimte voor Zijn
Ruimte voor Zijn

Over Ruimte Voor Zijn

www.ruimtevoorzijn.com Ruimte voor Zijn - Plek voor ontwikkeling en levenskunst

IS DIT IETS VOOR JOU?

VakantieAnders
Wandelen
16 oktober 2022
Cursus Energetische Geneeskunde
13 november 2022
VakantieAnders
Wandelen
13 november 2022
Workshop Saint Germain en Violette Vuur - deel 2
22 oktober 2022
Integratieve Massage
Workshop Rug-, nek- en schoudermassage
13 oktober 2022
Workshop Saint Germain en Violette Vuur - deel 3
12 november 2022