UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 05-12-2021
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag Zielsverbindingen


Speciale aanbieding

De kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-.

 

Vind of verdiep je zielscontacten!

Ben je op zoek naar een partner of vriendschappen? Heb je behoefte om bestaande contacten te verdiepen of hier heling en vergeving in te brengen? Op deze dag kijken we vanaf een spiritueel niveau naar zielsrelaties.

Wellicht ken je het verschijnsel dat je in een groep mensen zit en je afvraagt: wat doe ik hier eigenlijk? Of dat je je eenzaam kunt voelen in je relatie of vriendschap. Of verlangt naar een nieuwe relatie.

Je kunt naar de ander(en) kijken: wat is er met hen dat ik gaan aansluiting vind? Het kan zijn dat je een heel andere energie of trilling hebt. Maar het kan ook dat er belemmeringen in jezelf zitten, energetische blokkades, die je misschien nog niet ziet van jezelf en die je afhouden van werkelijk contact. Dergelijke blokkades kunnen leiden tot depressie of eenzaamheid.

Wanneer je je contact met anderen wilt verdiepen, of nieuwe mensen, of een partner of collega in je leven wilt aantrekken, is het daarom allereerst van belang je eigen energetische blokkades op te ruimen.

Daarnaast is het van belang bestaande relaties te helen en anderen te vergeven als je dat nog niet had gedaan. Dit kan ook als die anderen niet meer op aarde aanwezig zijn.

We werken deze dag met hoge trillingsfrequenties om heling in je relaties te brengen en in jou op te ruimen wat nog vast zit en je belemmert. Daarnaast werken we met het vinden van de juiste match met anderen. Je kijkt naar wat er op een dieper niveau werkelijk toe doet voor jou bij degene(n) die je wilt aantrekken. Je gaat op zielsniveau verbinding met deze ander(en) maken en trekt ze energetisch naar je toe.

Je proces wordt ondersteund door het licht van enkele hoge meesters uit de Himalaya ’s waarmee wij werken.

De lichtdag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@israna.nl. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 5 december 2021
  • Keizersteeg 3,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Relaties, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantramassage Dag
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
29 januari 2023
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
6 december 2022
Tantra Winterretraite
Tantra Winterretraite
28 december 2022
Gratis introductie Awakening your Light Body
10 december 2022
Tibetaanse Tantramassage
Tibetaanse Tantramassage Training
26 februari 2023
Contact met je gids (tweedaagse cursus)
21 januari 2023