Med Bed in Zutphen


Het type Med Bed dat ik kan aanbieden is niet wat op aarde wordt gebruikt, is dus geen machine, geen apparaat, maar het Bed zoals dat op de planeet Sirius wordt gebruikt. Het is een energetisch bed van zeer hoge trilling. Ofschoon een Med Med sessie maar twintig tot dertig minuten duurt, is er een zekere voorbereiding nodig:

Iemand die een dergelijke Med Bed behandeling wenst, heeft hiervoor een vrij hoge trilling nodig. om de nog hogere trilling van het Bed te kunnen verwerken. Daarom heeft Jezus mij gevraagd om eerst een Aura- en Chakrareading doen om te zien waar de blokkades liggen, dan een sessie om die blokkades te kunnen opruimen met een methode die ik ook van hem heb geleerd. De reading en deze eerste sessie kunnen meestal wel op afstand gebeuren: de reading met behulp van een foto en het afwerken van de thema’s kan met een video-internetverbinding via Telegram (mijn voorkeur) of Skype. Deze sessie helpt om in een emotionele stabiliteit te komen, ook nodig voor deze Med Bed behandeling.

Vervolgens volgt een sessie ter plaatse, waarbij eerst een meditatie, dan een diepe reiniging, healing en herstructurering van het energiesysteem volgt, waarna de Med Bed sessie volgt. Het geheel wordt afgesloten met het doorgeven van de Christusvlam in de Hartchakra.

De volgende Lichtwezens zijn bij de Med Bed behandeling aanwezig en ondersteunen die: Jezus, Aartsengel Gabriel, mijn gids Jonah van Sirius en soms Maria Magdalena, als er een boost van vrouwelijke energie gewenst is.
De bijdrage van 250 € is dus voor het hele traject.

 

  • Elias
  • 29 november 2021 t/m 5 december 2021
  • Frederikseplein 66, 7231KH  Warnsveld, Gelderland, NEDERLAND
  • € 250,00
  • 06-48 58 21 68
  • mailelias-medium.info
  • Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Elias (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Elias
Elias

Over Elias

ELIAS: Als medium voor Christus Healing- en Transformatielicht bied ik door seminars, workshops en individuele sessies ondersteuning aan bij de processen van mensen die bewust op weg zijn naar het hoger bewustzijn van de 5e dimensie en onderweg niet willen blijven steken. Van Jezus heb ik hiervoor zijn eigen genezingsmethoden doorgekregen, die o.a. werken door de cellen van het fysieke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

ET-Healing Experience (Online)
7 december 2021
Gratis introductie Awakening your Light Body
4 december 2021
christa nagtegaal
Healing samenkomst
5 december 2021
Lichtdag Een nieuw begin
9 januari 2022
Boedha en klankschalen
Yoga & Meditatie Weekend: Ego en het Ware Zelf
18 december 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
10 december 2021