• nieuw 

10 Daagse Meditatie Online - Zijnsoriëntatie


10 Daagse Meditatie Online

Zelfrealisatie / Zijnsoriëntatie

Maandag 6 dec t / m woensdag 15 dec

De 10 daagse online meditatie ondersteunt en onderzoekt direct de manier waarop je het lichaam voelt en de wereld waarneemt. Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn. De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is.

Met iedere beweging en elke actie die we nemen, zijn we op zoek en verlangen naar onze ware aard. Op zoek naar vrijheid, ontspanning, liefde, acceptatie, erkenning etc… Dit is echter niet te vinden in de objecten. Het is niet te vinden in de fysieke realiteit. Het is niet te vinden in de waarneming. Het is niet te vinden in lichaam en geest. Inmiddels hebben we dit al ontelbare malen ervaren en velen worden nu geleidelijk wakker uit deze droom. We zijn klaar om ons te richten naar het pad van zelfrealisatie. Een verschuiving naar ruimtelijk Bewustzijn. De Aanwezigheid in het huidige moment.

De grootste verschuiving is hoe we in relatie zijn met alle ervaringen, van moment naar moment. In plaats van dit moment aan te nemen en te benaderen als een obstakel, een weerstand en te vechten tegen je huidige ervaring, vluchten we niet langer meer en rusten in het Zijn. Aanwezig in het Nu. Wie of wat vlucht er eigenlijk voor het volledige leven in het Hier en Nu ? Gedachtes vluchten naar de toekomst of verwijzen naar het verleden. Het denken maakt het leven mistig en onrustig. Het laat je geloven in afgescheidenheid.

De meditaties en inzichten die Milo met je deelt zijn gemaakt om je leven niet langer te laten bepalen door het mentale en dwangmatige denken. We stappen als het ware uit deze vernauwing in een open ruimte. De open ruimte van Zijn. Dat wat je werkelijk bent voorbij de mind.

De kracht van 10 dagen live via de Zoom Online in de ochtend en avond + de mogelijkheid om iedere dag de meditaties-inzichten-zelfonderzoek-zijnsoriëntatie + 2 weken daarna tot het einde van dit jaar online terug te kijken en te beoefenen, zal geleidelijk je mind laten zinken in de oceaan van Bewustzijn. Een diepgaande mogelijkheid om los te weken van de identificatie met de mind en thuis te komen in je natuurlijke wezenlijke Zelf.

Iedere dag zijn er in de ochtend en in de avond meditaties van 30 - 60 minuten tussen de aangegeven tijden, hieronder te zien in het schema. Milo zal je eerst inzicht en uitleg geven. Vervolgens wordt je begeleidt naar je directe ervaring. Het realiseren van de ervaringen binnenin de open ruimte van het Bewust-Zijn.

De herhaling van het directe subtiele Zien zal de kracht van Aanwezigheid, de levendigheid, de vrede, ontspanning en de vrijheid van je moeiteloze Ware Zelf laten openbloeien. Tegelijkertijd, tijdens het proces van zelfrealisatie kunnen er golven van weerstand, gevoelens en overtuigingen los borrelen. Je zal steeds dieper begrijpen en experimenteel ervaren, dus niet als informatie, waar alle ervaringen van gemaakt zijn. Vanuit waar observeer je alles ? Je begint te beseffen vanuit het ware heldere Zien, dat oncomfortabele gevoelens niet langer meer een probleem vormen.

De dagelijkse meditaties zijn zonder dialoog of vragen stellen. Op zaterdagavond 11 december en op woensdagavond 15 december is hier wel een mogelijkheid voor. Zie de tijden in het schema. Je kunt dan vragen stellen en is er de mogelijkheid voor dialoog met Milo.

Bereidheid, interesse en aandacht zijn de ingrediënten om de kern van je essentie te laten openbloeien. Ben je bereid en heb je interesse om de laatste maand van dit jaar je toe te wijden aan Zelfrealisatie en Zijnsoriëntatie d.m.v. de 10 Daagse Meditatie Online samen met Milo, dan ben je van harte welkom.

Hier is de websitelink voor info en aanmelden:
www.hetnucentrum.nl/events-agenda/10-daagse-meditatie-online

website: www.hetnucentrum.nl
email: hetnucentrum@gmail.com

Warme grt Milo

 

  • Het.Nu.Centrum
  • 6 december 2021 t/m 15 december 2021
  • Zoom Online, ZOOM  Zoom Online, NEDERLAND
  • € 99,00
  • hetnucentrumgmail.com
  • Zijnsorientatie, Meditatie, Zelfonderzoek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Het.Nu.Centrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Het.Nu.Centrum
Het.Nu.Centrum

Over Het.nu.centrum