UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-12-2021

Young & Free weekend retreat (20-39 jaar)


Wanneer: 17-19 december 2021 (3 dagen/2 nachten: vrijdag 17u - zondag 15u)
Waar: Retraite & wellness centrum De Schouw, Noordgouwe, Zeeland
Wat: 7 inspirerende lessen (8/9 uur)
Voor wie (let op): voor mensen tussen de 20 en 39 jaar, alle niveaus, geen ervaring met yoga nodig.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken
Tarieven: vanaf € 295 op camping tot bijv. € 435 voor een 1-persoonskamer. Zie TARIEVEN/AANMELDEN in menubalk hierboven.
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met badkamer of wastafel) en camping

Bekijk de video om meer te leren over Young & Free retraites:
vimeo.com/manage/videos/650264776

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen
Wellness: sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, (zonverwarmd) buitenzwembad en ligweide
Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching
Zie bovenstaande tabs voor gedetailleerde informatie.In het kort: Ervaar innerlijke rust, vind nieuwe energie en kom in balans!

Soms hebben we het gevoel geleefd te worden door ons leven, in plaats van dat we zelf aan het roer staan. We worden geleefd door onze banen, studies, vrienden, relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen. We hebben veel ballen hoog te houden, worden we opgezogen door de sleur van het leven en zijn we druk met het naleven van verwachtingen en verplichting die er van ons zijn. Er is soms weinig ruimte om echt te voelen wat we willen en hoe we eigenlijk willen leven. We kunnen ons soms opgesloten voelen in ons eigen leven en willen meer vrijheid ervaren. Wat is er nu fijner dan echt even tijd voor jezelf om tot rust te komen?

Stap uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om echt tot rust komen, ontspanningen vinden en uitzoeken wat belangrijk is voor jou. Wat WIL jij echt als je al het MOETEN even los kan laten? In onze huidige maatschappij en leven ligt de focus vooral op onze actieve kant en raken we uit balans, doordat we te weinig rust inbouwen in ons dagelijkse leven.

Door in dit weekend de juiste balans te creëren tussen actie en rust, ervaar je innerlijke rust en kalmte. Zo krijg je inzicht in je eigen leven en kan je met zelfvertrouwen en innerlijke rust aan het roer gaan staan van de richting die jouw leven op gaat. Het leven ervaren zoals dit prettig en fijn voelt voor jou, waardoor je vol in nieuwe energie met overzicht, balans, innerlijke rust terug naar huis gaat.Wat brengt dit retreat jou?

- Een weekend alle tijd en aandacht voor jezelf om te relaxen en naar je eigen behoeften te luisteren en te handelen
- Verbinden met jezelf en voelen waar jij behoefte aan hebt
- Een detox zowel lichamelijk als mentaal met gezonde voeding, yoga, mindfulness, meditatie, ontspanning, wellness en natuur
- Verbinding met gelijkgestemden
- Inzicht in wie jij bent en wat belangrijk is voor jou in jouw leven
- Handvatten om meer rust in te kunnen bouwen in jou dagelijkse leven.

Body & mind retraite: Dit retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Een ontspannen en verdiepend weekend met keuze uit inspirerende lessen en workshops met voldoende tijd voor wellness (sauna, hottub, zwembad, massage) of strandwandeling.

Het motto is: alles mag, niets moet!

 

  • FIT body & mind
  • 17 december 2021 t/m 19 december 2021
  • Donkereweg 1, 4317 AM  Noordgouwe, Zeeland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Weekend retraites, Mindfulness, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Yin & Yang yoga
21 januari 2022
Chi-fulness: Qi Gong, Lichaamswerk & Meditatie
21 januari 2022
Mindfulness retreat
21 januari 2022