• nieuw 

Sacred Cacao Ceremony en Rite of the Womb


Kom genieten van deze twee bijzondere ceremoniën die beide hun oorsprong hebben in Zuid-Amerika.

We starten met de Cacao ceremonie. Cacao werd in de tijd van de Maya’s al gedronken en Theobroma genoemd, drank van de Goden. De cacao drank opent het hartchakra en de liefde voor dat wat is kan gaan stromen. Gedragen door de windrichtingen, laten we ons samen zakken in de schoot van Pacha Mama, oftewel Moeder Aarde. In haar schoot worden we ontvangen en verwelkomt. Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is. Door met elkaar te zingen, voelen, dansen, ademen, mediteren en aan te raken, maken we deze sprankeling groter en verschijnt op ieders gezicht een vreugdevolle glimlach. Een glimlach die licht en liefde brengt naar jezelf en de anderen om je heen.

Na de cacao ceremonie eten we wat met elkaar op basis van potluck. Dit betekent dat je iets lekkers maakt, wat met elkaar gedeeld gaat worden.

Als onze buikje weer voldaan zijn van de overvloed van de potluck, gaan we over naar de Rite of the Womb. Bij deze ceremonie nodigen we ook al onze voormoeders uit om aanwezig te zijn. Water staat symbool in deze ceremonie en ieder neemt ook een potje of flesje water mee, uit een bron (slootje, rivier, zee) bij haar uit de omgeving.

De Rite of the womb is geschikt voor alle vrouwen, van jong tot oud, van meisje tot crone, met en zonder kinderen, met en zonder baarmoeder. In een veilige bedding gaan we met elkaar de diepte in, je voelt je veilig en gedragen omringt door je sisters. We reinigen en helen onze kernbron, onze baarmoeder door middel van een trancereis, begeleidt door zang en drum. In onze baarmoeder ligt pijn en angst van jezelf, van je moeder, oma en al je voormoeders opgeslagen. Pijn veroorzaakt door miskramen, dood geboren kinderen, geen kinderen kunnen krijgen, onderdrukking, misbruik en religie.

De baarmoeder is een prima plek om al deze pijn in op te slaan, maar in werkelijkheid is jouw baarmoeder een heilige plek waar creatie ontstaat.

Locatie: van Heemstraweg 78, Beneden-Leeuwen
Datum, tijd: 30 januari 14.00 – 20.00 uur
Dit cadeau aan jezelf kost €67

Meenemen: warme sokken/sloffen, eten voor de potluck, water uit de bron.

Kleding; Je meest comfortabele en vrouwelijke uitrusting

 

  • Praktijk de Stroming
  • 30 januari 2022
  • Van Heemstraweg 78, 6658 KK  Beneden-Leeuwen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0638308445
  • infopraktijkdestroming.nl
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk de Stroming (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk de Stroming
Praktijk de Stroming

Over Praktijk De Stroming

Ik heet Jolanda. Ik werk als kinesioloog en begeleidt ceremoniën. Als zodanig wandel ik een stukje mee op je levenspad. Ik ben een vrouw die zich continu blijft ontwikkelen en nieuwsgierig is wat iemand in beweging brengt of doet stilstaan. Steeds meer komt de ruimte in mijzelf vrij om te worden ingevuld met mijn doel hier op aarde en de verbanden te leggen tussen de verschillende aspecten...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus op dinsdag avond
18 januari 2022
ET-Healing Experience (Online)
7 december 2021
Boedha en klankschalen
Yoga & Meditatie Weekend: Ego en het Ware Zelf
18 december 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
10 december 2021
Engelen Healing Avond do 9 december 2021
9 december 2021
Reconnection
2-daagse (Self-)Healing en Reconnection
21 februari 2022