• nieuw 

Sacred Cacao Ceremony


De officiële naam van Cacao: is Theobroma Cacao, waarin ‘theobroma’ vanuit het Grieks vertaald ‘Food of the Gods’ betekent. Al decennia lang wordt Cacao in ceremoniële setting gedronken door de Maya’s en daarvoor ook door de Inca’s. In stammen is van generatie op generatie een profetie doorgegeven die zegt dat wanneer de wereld uit balans raakt – de mensen de bomen verwaarlozen en het land misbruiken – Cacao vanuit de regenwouden tevoorschijn zal komen om de harten van de mensen te openen. Om hen terug te laten keren naar Liefde en de Harmonie tussen de mensheid en de Aarde te herstellen.

Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is. Door met elkaar te zingen, voelen, ademen, mediteren en aan te raken, maken we deze sprankeling groter en verschijnt op ieders gezicht een vreugdevolle glimlach. Een glimlach die licht en liefde brengt naar jezelf en de anderen om je heen.

Investering: € 22,00
Datum: 9 december 19.30 – 22.30 uur
Locatie; van Heemstraweg 78, 6658 KK Beneden-Leeuwen

 

  • Chanté Peta
  • 9 december 2021
  • Van Heemstraweg, 78, 6658KK  Beneden-Leeuwen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 22,00
  • 0628850086
  • infochantepeta.com
  • Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Chanté Peta (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Chanté Peta
Chanté Peta

Over Chanté Peta

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur. Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, ceremoniën en zorg voor natuur. Chanté Peta streeft samenwerking na waarin door met elkaar te verbinden, samen te...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus op dinsdag avond
18 januari 2022
ET-Healing Experience (Online)
7 december 2021
Boedha en klankschalen
Yoga & Meditatie Weekend: Ego en het Ware Zelf
18 december 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
10 december 2021
Engelen Healing Avond do 9 december 2021
9 december 2021
Reconnection
2-daagse (Self-)Healing en Reconnection
21 februari 2022