UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-03-2022
  •  speciale aanbieding!

De Kracht van Borsten


Speciale aanbieding

Kom samen en ontvang 30 euro korting

 

Ons vrouwen lichaam
Je lichaam is je tempel waar je spirit of ziel in woont en je zichtbaar bent op aarde met je menselijke omhulling.
Vele vrouwen hebben oordelen over hun lijf.

Het is zo belangrijk om je lichaam te eren en als zetel van je gevoel en en als uitdrukking van je ziel te gaan erkennen en herkennen.
Je mag plezier beleven in en met je lichaam zoals jij dat wilt.
En je niet druk maken over je uiterlijk omdat het misschien niet voldoet aan algemeen eisen of omdat je ouder wordt of beschadigingen heeft.
Je lichaam reageert op hoe jij er over denkt en mee omgaat.
Als je bijvoorbeeld aandacht geeft aan hoe je je kleedt, en hoe je via je uiterlijk kunt laten zien hoe je je voelt, dan bewoon je je lichaam meer en is er een verbinding tussen je gevoel en je uiterlijk.
Het obsessief streven naar een kunstmatig ideaal beeld of een verlangen verstoort de verbinding met het innerlijk en het uiterlijk. Vrouwen worden hierdoor ook minder aantrekkelijk. Juist de uitstraling als je je lichaam bewoont maakt je mooi en aantrekkelijk.

Bewust-zijn
Wat belangrijk is om een liefdevolle verbinding te maken met onze borsten.

Wij vrouwen hebben geleerd of meegenomen uit het verleden dat we ons lichaam als troef kunnen inzetten. Wij zijn afgewezen en onderdrukt, dat zit nog in ons cel geheugen.

Eren en omarmen
We gaan in deze bijeenkomst op nieuw verbinding maken met onze borsten, we gaan ze eren en vereeuwigen in een gipsafdruk. Dit is een voor de meeste vrouwen een indrukwekkende ervaring. Om met andere vrouwen, je borsten met liefdevolle aandacht te omhullen met de natte gips. Na korte tijd laat dit gips door het drogen los van je huid en kun je je eigen borsten in je handen nemen en meenemen naar huis als een aandenken of een prachtig kunstwerk van een deel van je eigen body.

De eerste keer dat ik dit zelf heb ervaren was zo ontzettend indrukwekkend, het mij ontroerde mij om mijn eigen borsten vast te houden en te bekijken van een afstand.
Het was een helend proces in het accepteren van mijn eigen borsten, die ik lange tijd veel te groot vond en aanstootgevend voor de mannen uit mijn omgeving, waardoor ik ze verstopte.
Door o.a. deze processen ook zelf te ervaren gun ik het iedere vrouw om haar borsten te koesteren en te waarderen. Ze zijn een onderdeel van je lijf.


Aanmelden
Begeleiding: Marlene
Locatie: Wateringen (nabij Den Haag) of Haren (Nabij Oss)
Tijden: 10.30-17.30 uur
Bijdrage: 135 euro inclusief workshop, materialen voor de gipsafdruk, koffie, thee, versnaperingen en vegetarisch maaltijd.
Aanmelden en andere data en meer info: www.sprense.net

 

  • Sensual Tantric Lifestyle - Sprense
  • 18 maart 2022
  •   Wateringen, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 0626152936
  • infosprense.net
  • Tantra, Coaching, Verbinding

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Sensual Tantric Lifestyle - Sprense (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Sensual Tantric Lifestyle - Sprense
Sensual Tantric Lifestyle - Sprense

Over Sensual Tantric Lifestyle - Sprense

Sensual Tantric Lifestyle organiseert activiteiten over Tantra en relatie bewust-zijn onder de naam van Sprense. Verlang je naar... Liefdevolle relatie(s). Meer verdieping in je leven. Verbindingen vanuit je hart. Meer levensenergie, plezier en vreugde. Contacten met andere mensen. Momenten om geraakt en aangeraakt te worden. Je unieke zelf te ontmoeten. Een veilige, speelse,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Handmassage
Cursus Handmassage
21 mei 2022
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
23 mei 2022
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
10 juni 2022
Cursus Voetmassage
Cursus Voetmassage
22 mei 2022
Cursus voor beginners
Massage course in English
28 mei 2022
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
11 juni 2022