UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-09-2022

Wonder Woman - Magisch Jaarpad


Wonder Women united!

Voel jij het ook, mooie vrouw, die roep van binnenuit naar méér, naar dieper? Voel je het verlangen om je ongeremde en ongetemde natuur te bevrijden en je te verbinden met de oneindige magische ruimte in jou?

Sjamanisme, tantra, plantmedicijnen, energetisch werk… Je hebt al het een en ander gedaan. De herkenning is voelbaar. Sluimerende oude kennis in jou wil gewekt worden. Je wilt je herinneren. Je verlangt naar een stevige verbinding met het hele vrouwelijke, magische pakket.
Dat komt mooi uit. Want dat is precies wat wij jou kunnen aanbieden. Welkom bij Wonder Woman, het gloednieuwe Jaarpad voor magische, wilde wijven.

Diepgaande reis
Wonder Woman is een diepgaande reis van een jaar langs jouw magische, vrouwelijke potentieel. Je start bij jouw relatie met Pachamama, de wijze en voedende aardemoeder, en bij het werken met de helende kracht van planten en kruiden. Vanuit daar reis je via de transformerende kracht van seksuele energie naar jouw magische vermogens. Deze verken je door je te verdiepen in de energie van rituelen en door je te openen voor het grote mysterie; het helende veld van waaruit zieners en priesteressen hun alchemistische werk doen. Om jezelf uiteindelijk te openen als kanaal voor goddelijke, universele energie. Je maakt jezelf tot instrument door je helende vermogens te activeren en deze in te zetten voor het grotere geheel: heling van de aarde en haar bewoners.

Kracht van de groep
Je bewandelt dit Pad met een groep gelijkgestemde vrouwen. Gedurende dit jaar vormt deze groep de bedding van waaruit jij op magische ontdekkingstocht gaat en waarin jij jouw unieke wijsheid en kwaliteiten inbrengt. We ondersteunen, spiegelen en prikkelen elkaar en bovenal: we moedigen elkaar aan om de meest vrijgevochten, ongetemde en magische variant van onszelf te worden.

Wild & puur & vrij
Tijdens het Jaarpad is er veel ruimte om de flow te volgen en om dingen in het moment te laten ontstaan. Magie laat zich tenslotte niet plannen. Maar je kunt in ieder geval rekenen op: avontuur, diepgang, veel natuur, inzichten en oud weten, tranen van het lachen, wild & puur & vrij, verbinding, delen, herkenning, heerlijk heksen, kwetsbaarheid, uitgedaagd worden, remmen los, sisterhood, verwondering, verstilling. En héél veel magie!

Hoe ziet het Jaarpad eruit?
Het Jaarpad bestaat uit 5 blokken van 2 of 3 dagen. Het laatste blok heeft 5 dagen. De blokken vinden eens in de 6 à 10 weken plaats, startend in september 2022 en eindigend in mei 2023. Tussen de blokken door ontmoeten we elkaar online via Zoom. Het Jaarpad wordt ondersteund door een What’s App-groep waarin we ervaringen en tips delen en elkaar ondersteunen indien nodig.

Elk blok starten we met een deelronde, dans en een sjamanistische ritueel. En daarna nemen we een diepe duik in:

Blok 1 Jouw wilde natuur
Met onder meer: Bereiding Agua de Florida (sjamanistisch reinigend bloemenwater), Mini Vision Quest met Pachamama, Drummen en dansen bij het vuur

Blok 2 Kracht van het plantenrijk
Met onder meer: Truffelceremonie, Cacao-ceremonie, Wijsheid van plantmedicijnen

Blok 3 Magie van rituelen
Met onder meer: Zweethutritueel, Magische kracht van windrichtingen, Vuurritueel, Sjamanistisch krachtvoorwerp maken

Blok 4 De sensuele vrouw ontwaakt
Met onder meer: Baarmoederritueel, Aphrodite’s tempel, Taoïstische oefening, Juicy massage

Blok 5 Het mysterie
Met onder meer: Cosmic yoga, Trancereis naar oud weten, Tandava-dans met het mysterie, Helende kracht inzetten voor het collectief

Voor wie is het Jaarpad bedoeld?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je hebt ervaring met vrouwenwerk, tantra, lichaamswerk of sjamanisme. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent bereid om je jezelf helemaal te laten zien. Je voelt je thuis in je lijf en in je vrouwelijkheid. Je voelt de bereidheid om je voor langere tijd te verbinden met een kring van vrouwen. Je staat open voor het werken met de plantmedicijnen tabakssap, rapé, blue lotus en cacao. En je staat open voor magie.

Twijfel je of dit Jaarpad en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Hoedsters van de reis
Het Jaarpad wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen in het buitenland. Tijdens één van deze reizen, in een barretje tegenover Knossos, werd het verlangen geboren om in een jaartraject diepgaand op pad te gaan met een kring van vrouwen die zich willen verbinden met hun magische essentie. En zo ontstond Wonder Woman.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in o.a. polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

 

  • Bewust op Weg
  • 9 september 2022 t/m 27 mei 2023
  •   Noord-Brabant, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 1895,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Spirituele groei, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Speel jij met één van de volgende thema's en heb je behoefte aan een heldere spiegel en een echte doorbraak? Je bent welkom voor een diepgaande coaching of een Body&Mind sessie. •Leven vanuit je hart •In je kracht staan •Trouw zijn aan jezelf •Liefdevolle relatie met je lichaam •Mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen Margit van Harten is sinds 14 jaar werkzaam als coach,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Orgasmic meditation voor geliefden
23 oktober 2022
Shibari en tantra: introductie middag
15 januari 2023
Shibari en tantra: Playful connection
4 maart 2023
Magische Reis - truffelceremonie
22 oktober 2022
Magische Reis - truffelceremonie
5 november 2022