Midweek op het wad


De eerste zomerzon, de prachtige Waddenzee, Wij gaan een midweek week lang genieten! De thuisbasis voor deze midweek is de 'Emmalis'. Met deze klipper gaan we de Waddenzee zeilen verkennen. Samen met de ervaren bemanning, die alles weet van de wind, stroming en getijden kun je de zeilen hijsen. De kan bestaat ook dat we ons laten droogvallen op een zandbank voor een wandeling op het wad. Misschien kom je hier en daar wel een zeehond tegen.

Hoe deze midweek eruit?
Op maandag ben je welkom aan boord in de haven van Harlingen. Van hieruit zetten we koers naar het eerste Waddeneiland. Welk eiland het zal worden zal de schipper overleggen met jou en de andere gasten, maar is ook afhankelijk van wind en getij. Omdat de Emmalis een zogenaamde platbodem is kunnen we het schip droogvallen op een zandbank. Een fantastische belevenis! Deze midweek eindigt in de haven van Terschelling.

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er vaart een kok mee die je goed zal verzorgen. Inbegrepen zijn alle maaltijden aan boord inclusief af en toe een tussendoortje, een zogenaamde deksnack.

Werelderfgoed
Ieder Waddeneiland heeft zo zijn eigen charme en bezienswaardigheden. Wat ze gemeen hebben zijn de mooiste stranden van Nederland en ze zijn allemaal gelegen aan de Waddenzee, aan een uniek stuk natuur dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.

Zeilen
Zeilervaring is niet nodig maar je mág helpen bij het reilen en zeilen van de klipper. De schipper en zijn matroos kennen het schip op hun duimpje. Wil je meehelpen bij het hijsen of strijken van de zeilen? Een poosje aan het roer? Het kan allemaal. Het wordt genieten van een heerlijke zeil midweek op het Wad.

Prijs: 4 overnachtingen op opgemaakt bed. Een eenpersoons hut is te boeken bij aanmelden.

Ook organiseren we dit jaar het Startweekend Oerol, en de Midweek Oerol. Natuurlijk zijn ze ook te combineren tot een langere vakantie.

Genieten en beleven
Samen genieten van het zeilen, van de rust die het water geeft, van het heerlijke eten, van de wind in de haren en de zon in het gezicht. Kortom: echt vakantie!

Meer info en boeken op www.go-out.nl/activiteit/16566

 

  • Go-out!
  • 6 juni 2022 t/m 10 juni 2022
  • Havenweg 1, 8861SX  Harlingen, Friesland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 06-55146764
  • buzzgo-out.nl
  • Singles, Activiteiten

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Go-out!
Go-out!

Over Go-Out!

Go-Out! is een activiteitenclub met veel actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn boven de 40 jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, spiritueel, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een week zeilend genieten
14 mei 2022
Samen naar Oerol
10 juni 2022
wadlopen voor singles
Wadlopen naar Ameland
9 september 2022
Lammetjes Yoga
Lammetjes yoga
12 maart 2022