UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-01-2022
  • nieuw 

Verhoog je trilling met Soul Body Fusion


De hoogste trilling van ons universum is zielsenergie. Deze energie breng je bij Soul Body Fusion® tot in elke cel van je lichaam of tot in elke cel van het lichaam van je cliënt.
Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley). Als bij-effect van de bewustzijnssprong die Soul Body Fusion® teweeg brengt worden wereldwijd opmerkelijke gevallen van healing gemeld op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion® deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

In 2020 is de stichting Soul Body Fusion® Nederland opgericht om deze bijzondere techniek meer bekendheid te geven zodat meer mensen deze revolutionaire techniek kunnen leren. Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk is bestuurslid van deze stichting en leert jou in 1 dag de Soul Body Fusion® techniek toepassen.

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar! Arno van Dijk is door haar opgeleid om jou deze techniek te leren.

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. Een start voor een leven vanuit je volledige potentieel en overvloed.

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk op zondag 16 januari van 9.45 uur tot 17.00 uur in Wageningen. (Andere data en locaties: zie de website onderaan.)

Je investering voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat en kun je direct aan de slag met (betaalde) sessies geven! Je kunt je tevens laten vermelden als gecertificeerd practitioner op de nationale Soul Body Fusion® website.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl waarna je het inschrijfformulier toegestuurd krijgt.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® Teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master Teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 16 januari 2022
  • Johan Buziaustraat,   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Channeling - Reading of Healing sessie met Elias.
24 januari 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
30 januari 2022
Reconnection
2-daagse (Self-)Healing en Reconnection
21 februari 2022
Lammetjes Yoga
Lammetjes yoga
12 maart 2022
Yoga verdieping: intro Tantrische geschriften
12 februari 2022
relax yoga weekend
Yin Yoga in 3 weekenden, 50 of 60 uur opleiding
19 maart 2022