UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-01-2022

HSP Basis training (intensive)


Wanneer: vrijdag 28 januari/17u - zondag 30 januari/16u 2022 (3 dagen/2 nachten)
Waar: Transitium Zeeveld in Castricum, Noord Holland
Wat: intensieve training retraite met 5 inspirerende HSP trainingssessies ( 10-11 uur) plus open lessen (2-4 uur). Workshop in het Nederlands en naslagwerk in het Engels.
Voor wie: voor iedereen. Kennis van het thema door het lezen van literatuur is sterk aan te raden.


Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken.
Kamers: 1, 2 en 3 persoonskamer met privé badkamer of wastafel met gedeeld sanitair en camping met tentje.
Tarieven: vanaf € 485 op 3p-kamer tot bijv. € 610 voor een 1-persoonskamer. Zie TARIEVEN/AANMELDEN hierboven.Vrije Tijd: sauna, behandelingen, duin- en strandwandelingen en relaxen
Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching. Zie de rubriek "Over Ons/Behandelaars" in de bovenste menubalk.


In het kort: Zorgen voor jouw hooggevoeligheid: ontdek je kracht
In een veilige, inspirerende groepssetting ga je ervaren hoe het is om goed voor je eigen hooggevoeligheid te zorgen, zodat je meer vanuit je kracht kunt werken en leven. Drie dagen van liefdevolle aandacht voor jezelf en jouw leven.

Een uniek weekend voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden. We staan uitgebreid stil bij HSP en welke rol dit in jouw leven speelt. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken. Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste 'hooggevoelige' persoonlijkheid.


Ervaringen uit het verleden hebben jou beschermingsmechanismen gegeven die vroeger misschien zinvol waren, maar nu je volwassen bent een rijk, vreugdevol en gezond leven in de weg kunnen staan. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan 'vertrouwen op' en 'leunen in' je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een keuze jezelf wel of niet verbindt.

Deelnemers over Sabijn:
"Sabijn heeft me geleerd om op mezelf en m’n innerlijke leiding te vertrouwen. Sabijn is een warm, liefdevol mens. Ze moedigt je aan naar je eigen wijsheid te luisteren en handelen". (Anouk, 29)
"Ik heb een ontwikkeling doorgemaakt van angstig en mezelf sterk voordoen, naar zacht en sensitief, maar op een krachtige manier. Het belangrijkste was dat Sabijn me heeft aangemoedigd lief voor mezelf te zijn. Het beste van werken met Sabijn is te weten: Ja, ik ben echt ok!"(Inge, 47)

Body & mind retraite: Het retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de aanwezige docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Andere programma's in dit weekend:
Mindfulness & yoga met de Metta-cirkel - Wineke van Aken

 

  • FIT body & mind
  • 28 januari 2022 t/m 30 januari 2022
  •   Castricum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 485,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Weekend retraites, Hooggevoelig

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Amstelveen 18&19 ju 2022
18 juni 2022
Flow & Yin yoga (Pinksteren)
3 juni 2022
Energetische Boost
Energetische Boost
26 mei 2022
 klank Beleving
De Field Experience interactieve klankbeleving
4 juni 2022
Energetische Boost
Energetische Boost
2 juni 2022
Een week zeilend genieten
10 september 2022