UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-03-2023

Opleiding Opstellingen & Sjamanisme


Familieopstellingen & Sjamanisme

Wil jij ook vrijer zijn, vrijer in de keuzes die je maakt? Wil je iets veranderen aan de manier waarop je relaties aangaat? Wil je meer loskomen van je verstrikkingen van je familiesysteem en je eigen weg gaan? Wil je meer in je kracht komen, meer energie krijgen of meer overvloed voor jezelf creëren? Of wil je Familieopstellingen in je praktijk kunnen inzetten.

In deze opleiding voor Opstellingenwerk ga je onder andere hiermee aan de slag. We gaan 8 dagen (4x2 dagen) met elkaar werken aan deze thema’s door het doorlopen van alle basismodules van Systemisch Werk. Er zijn vele soorten opstellingen, maar allen zijn gebaseerd op basis regels en een aantal hoofdmodules, deze gaan we aan. Je werkt voor jezelf met anderen en voor anderen met anderen. Je leert hiermee de theorie van Systemisch Werk, je schoont jezelf op en je leert in de basis om dit toe te passen. In de dagelijkse praktijk en professioneel.

In dit unieke traject voegen we inzichten, rituelen en technieken vanuit het Sjamanisme toe. Sjamanisme heeft veel raakvlakken met Opstellingenwerk en ook veel waardevolle toevoegingen die je attitude, het werken met Opstellingen en het “Wetende Veld” verdiepen en verduidelijken.

Data voor deze opleiding:
Blok 1: 10-11 maart
Blok 2: 12-13 mei
Blok 3: wordt afgestemd
Blok 4: wordt afgestemd

Voor info en opgave: info@vincentnijman.nl en www.vincentnijman.nl/DeWegNaarJezelf.pdf of boek direct via de link: www.vincentnijman.nl/product/de-weg-naar-jezelf-022023/

 

  • Kyoto
  • 10 maart 2023 t/m 12 maart 2023
  • Fort Vreeswijjk 2, 3433 ZZ  Nieuwegein, Utrecht, NEDERLAND
  • € 1999,00
  • 085-1305698
  • contactvincentnijman.nl
  • Familieopstellingen, Sjamanisme, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Kyoto (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Kyoto
Kyoto

Over Kyoto

Wie ik ben... ik ben bovenal partner en vader van 2 dochters. In mijn praktijk werk ik met Familieopstellingen, Traumawerk, Sjamanisme en NLP. Samen met mijn partner coachen we stellen in relatiecoaching en organiseren we drumcirkels. Daarnaast geef ik opleidingen in Familieopstellingen en Sjamanisme, hou regelmatig Sjamanistische opstellingendagen, begeleid mensen en heb mijn eigen methodes...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cabaretier Robert Derksen
Opstellingen workshop
17 december 2023
Awakening Your Light Body Blok 1 (3 zaterdagen)
13 januari 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024
ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
25 mei 2024
Workshop 'De Kunst van Leven'
10 december 2023
Energie Transmissie "Allow Yourself to Grow"
18 december 2023