UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-06-2022

Zomercursus-vakantieweek 'Bloesem Remedies'


Kamperen an de rand van het bos, in de ochtenden de erkende en geaccrediteerde cursus Bach Bloesem Remedies niveau 1 volgen, gezamenlijke soep voor lunch, elke middag meerstemmig zingen in de sfeer van de stemmingen die 's ochtend besproken zijn, boswandelingen, zelf je potje koken of uit eten, 's avonds vuurtje stoken!
Water uit eigen bron, houtkachel in de cursusruimte, douches binnen. En dat allemaal voor een schappelijk prijsje, heerlijk!

Een hele leuke week met wakkere mensen waarin je leert hoe je de Bach Bloesem Remedies voor jezelf en je naasten kan uitzoeken en gebruiken. Deze remedies helpen je op een andere manier met gezondheid/ziekte om te gaan en stimuleren de persoonlijke ontwikkeling. Je gaat beter naar je eigen reacties kijken en andere mensen beter begrijpen. Leven vanuit je hart op een manier die je nog niet zelf bedacht had.

Marianque den Draak heeft 25 jaar ervaring met de Bach Bloesem Remedies en is nu internationaal erkend trainer i.o. Deze remedies geven helderheid en inzicht waardoor je bewuster en puurder kan leven. Marianque geeft op enthousiaste en levendige wijze les.
Als je therapeut bent, helpen de Bach Bloesem Remedies als ondersteuning voor de therapie die je geeft; het muntje valt veel sneller bij je cliënten!
Na niveau 1 is het mogelijke om 2 en 3 te volgen. Bij het behalen van niveau III kan je jezelf als internationaal erkend Bach Flower Practitioner laten registreren.
Dorien Verheijden kan zelfs mensen laten zingen die zeggen dat ze het echt niet kunne. Ze is daarnaast ook ervaren op hoog niveau les te geven.
We zingen liederen in de thema's van de Remedies van die dag. Het is niet verplicht om mee te doen met het zingen. Laat wel even weten als je dat over wilt slaan. Dorien past haar programma dan aan.

voor meer info: www.praktijkdendraak.nl/zomercursus-vakantieweek-27-6-22-74.html
voor vragen: deBachBloesemExpert@PraktijkdenDraak.nl

 

  • de Bach Bloesem Expert
  • 27 juni 2022 t/m 1 juli 2022
  • Sperwerstraat 119, 6823DL  Arnhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 275,00
  • 026.442.28.24
  • deBachBloesemExpertPraktijkdenDraak.nl
  • Week retraites, Holisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur de Bach Bloesem Expert (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van de Bach Bloesem Expert
de Bach Bloesem Expert

Over De Bach Bloesem Expert

25 jaar ervaring en internationaal erkend Bach Flower Practitioner, nu ook erkend trainer (i.o.). 30 jaar geleden mijn eerste ervaring met Bach Bloesem Remedies gehad, toen ik tijdens de biologische (ver)bouw van mijn bedrijfspand last kreeg van gejaagheid en keuzestress. De remedies gaven me weer rust en overzicht. Bijzonder hoe snel en zacht ze werkten! Dokter Bach (arts, bacterioloog,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Channeling of Healinng, nu tegen vrije gave
10 juli 2022
Tantra-avond Water
Tantra-avond Zintuigen 2 - Water
12 juli 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
27 juli 2022
Soul Body Fusion, internationale healing sensatie!
10 juli 2022
Tantra Sharing Circle Sen
Tantra Sensual Sharing Circle
8 juli 2022
Zweethut ceremonie
28 augustus 2022