UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-06-2022

Weekcursus Bach Bloesem Remedies


De geaccrediteerde en internationaal erkende cursus Bach Bloesem Remedies niveau 1 kan je normaal gesproken in 2 hele dagen doen. Deze keer kan je hem in een week volgen! Je kan er bij kamperen an de rand van het bos. :-)
In de ochtenden volg je cursus Bach Bloesem Remedies gezamelijke lunch (soep), elke middag meerstemmig zingen.
Daarnaast is er gelegenheid voor boswandelingen, zelf je potje koken of uit eten, 's avonds vuurtje stoken!
Water uit eigen bron, houtkachel in de cursusruimte, douches binnen. En dat allemaal voor een schappelijk prijsje, heerlijk!

Een hele leuke weekcursus voor wakkere mensen, waarin je leert hoe je de Bach Bloesem Remedies voor jezelf en je naasten kan uitzoeken en gebruiken. Deze remedies helpen je op een andere manier met gezondheid/ziekte om te gaan en stimuleren de persoonlijke ontwikkeling. Je gaat beter naar je eigen reacties kijken en andere mensen beter begrijpen.
Marianque den Draak heeft 25 jaar ervaring als internationaal geregistreerd Bach Bloesemtherapeute en is nu int. erkend trainer i.o. Ze heeft een enthousiaste en levendige stijl van lesgeven. Je leert jezelf onmiddellijk beter kennen en mild daar jezelf te kijken.
Dorien Verheijden kan zelfs mensen laten zingen die zeggen dat ze het echt niet kunnen, ze is ook erg ervaren op hoog niveau les te geven.
We zingen liederen in de thema's van de Remedies van die dag. Het is niet verplicht om mee te doen met het zingen. Laat wel even weten als je dat over wilt slaan. Dorien past haar programma dan aan.

Als je therapeut bent, helpen de Bach Bloesem Remedies als ondersteuning voor de therapie die je geeft; het muntje valt veel sneller bij je cliënten!
Na niveau I is het mogelijke om II en III te volgen. Bij het behalen van niveau III kan je jezelf als internationaal erkend Bach Flower Practitioner laten registreren.
voor vragen: deBachBloesemExpert@PraktijkdenDraak.nl

 

  • de Bach Bloesem Expert
  • 27 juni 2022 t/m 1 juli 2022
  • Sperwerstraat 119, 6823DL  Arnhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 275,00
  • 026.442.28.24
  • deBachBloesemExpertPraktijkdenDraak.nl
  • Activiteiten, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur de Bach Bloesem Expert (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van de Bach Bloesem Expert
de Bach Bloesem Expert

Over De Bach Bloesem Expert

25 jaar ervaring en internationaal erkend Bach Flower Practitioner, nu ook erkend trainer (i.o.). 30 jaar geleden mijn eerste ervaring met Bach Bloesem Remedies gehad, toen ik tijdens de biologische (ver)bouw van mijn bedrijfspand last kreeg van gejaagheid en keuzestress. De remedies gaven me weer rust en overzicht. Bijzonder hoe snel en zacht ze werkten! Dokter Bach (arts, bacterioloog,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Channeling of Healinng, nu tegen vrije gave
10 juli 2022
Tantra-avond Water
Tantra-avond Zintuigen 2 - Water
12 juli 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
27 juli 2022
Soul Body Fusion, internationale healing sensatie!
10 juli 2022
Tantra Sharing Circle Sen
Tantra Sensual Sharing Circle
8 juli 2022
Zweethut ceremonie
28 augustus 2022