UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-05-2022
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag Creëren vanuit overgave aan het licht


Speciale aanbieding

Kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-

 

Het licht van Mahavatar Babaji straalt en werkt steeds krachtiger door ons heen. Op deze lichtdag kun jij je hiervoor openen en het gebruiken om je contact met je werkelijke zelf te verdiepen en om het leven te creëren zoals jij dat wilt vanuit dit contact. Uiteraard kun je ook contact maken met het licht van andere meesters en lichtwezens.

Creëren doe je altijd, of je wilt of niet. Datgene dat in jouw energieveld is, wordt door het universum gereflecteerd. In je energieveld draag je positief en negatief karma met je mee uit dit leven en uit vorige levens. Veelal zal jouw creatieproces onbewust verlopen en creëer je in je leven lang niet altijd wat jij wilt.
Als je contact maakt met dat wat achter het karma is, met jouw bron en van daaruit gaat creëren, kan je op bewuster wijze jouw wereld veranderen en meer en meer creëren wat je werkelijk wilt.

We beginnen op deze dag dan ook met het maken van contact met jouw bron, met jouw goddelijke kern, jouw zelf, jouw ziel. Van daaruit ga je kijken wat je werkelijk in je leven zou willen creëren. Dit zijn soms niet de wensen die vanuit je persoonlijkheid opkomen maar de diepere wensen voor dit leven van jouw ziel.

Daarnaast zullen we werken met datgene dat je belemmert om te creëren en je te openen voor de overvloed van het universum. Je kunt daarbij denken aan blokkades in jouw basis van kracht, waardoor je jezelf niet neerzet, belemmerende gedachten, dat er schaarste is of dat je er niet op vertrouwt dat het naar jou toe kan komen, de afgeslotenheid van je hart waardoor je je niet opent om te ontvangen, gevoelens van angst en boosheid.

Alhoewel de thema’s van de meditaties in grote lijn vaststaan, laten we ons voor de verdere invulling leiden door de meesters en door Sri Babaji. Naast meditaties doen we enkele krachtige creëeroefeningen en zullen we zingen en dansen.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 22 mei 2022
  • Keizersteeg 3,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tibetaanse Tantramassage
Tibetaanse Tantramassage Dag "Shiva-Shakti"
17 juli 2022
Tantramassage Dag
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
9 oktober 2022
Hart van MirA
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
6 september 2022
Momentmassage Training
10 september 2022
Hart van MirA
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
25 september 2022
Hart van MirA
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Basis
4 oktober 2022