Zweethut ceremonie


De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde.
Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie.

De stenen vertegenwoordigen onze voorouders met al hun kennis en wijsheid. De kruiden die worden geofferd op de stenen zorgen voor een andere staat van bewustzijn waardoor het contact met je onderbewustzijn en de Spirits wordt vergroot. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen.
Al dansend, zingend en drummend vieren we voorafgaand aan de hut het leven en tevens wordt hiermee onze gronding versterkt, zodat we in de hut ons dieper kunnen verbinden met Moeder Aarde. Hoe sterker de verbinding met Moeder Aarde hoe sterker de connectie met Spirits.

Investering: €75,00
Wanneer: 28 augustus van 9.30 - 20.00 uur
Waar: Laapeerseweg 1a, Leusden

 

  • Chanté Peta
  • 28 augustus 2022
  • Laapeerseweg 1A, 3831 SB  Beneden-Leeuwen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 75,00
  • 0628850086
  • infochantepeta.com
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Chanté Peta (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Chanté Peta
Chanté Peta

Over Chanté Peta

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur. Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, ceremoniën en zorg voor natuur. Chanté Peta streeft samenwerking na waarin door met elkaar te verbinden, samen te...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Gratis workshop: Clown je vrij
10 juli 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
27 juli 2022
ClownSpirit-zomercursus op Ecolonie
17 juli 2022
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
30 september 2022
Channeling of Healinng, nu tegen vrije gave
10 juli 2022
<geen>
Clown Basisworkshop
4 september 2022