UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-09-2022

Godinnenweekend


Vrouwelijke en magische vibes
Heb je zin om je een weekend lang onder te dompelen in sensuele en magische vibes? Om te ontspannen, te smelten, te stromen en de verbinding met jouw vrouwelijke natuur te voeden?

Ga met ons op een magisch avontuur. Samen creëren we een krachtig en uitnodigend veld waarin we onze sensuele, wilde en mythische natuur eren en vieren.

Overgave en stroming
Tantrische yoga, dans, godinnenmassage, ceremonie met de plantmedicijnen Cacao, Blue Lotus & Rapé en een sjamanistisch ritueel… We hebben een zinnenprikkelend programma voor je samengesteld. En jij? Je mag je overgeven en heerlijk meedobberen.

We verblijven op een prachtige locatie in Noord-Brabant, met sauna, jacuzzi, zwemvijver en vuurplek.

Voor wie?
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om je (opnieuw) te verbinden met je vrouwelijke natuur, om je vrouwenlijf te laten stromen én om je te verbinden met je magisch potentieel.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met (laagdrempelige) yoga en dans en om een wandeling te maken. Je staat open voor de magie van rituelen en voor het werken met lichte plantmedicijnen.

Begeleiding
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Wij verheugen ons er enorm op om met jou op een magisch avontuur te gaan!

 

  • Bewust op Weg
  • 17 september 2022 t/m 18 september 2022
  •   Noord-Brabant, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Weekend retraites, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Speel jij met één van de volgende thema's en heb je behoefte aan een heldere spiegel en een echte doorbraak? Je bent welkom voor een diepgaande coaching of een Body&Mind sessie. •Leven vanuit je hart •In je kracht staan •Trouw zijn aan jezelf •Liefdevolle relatie met je lichaam •Mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen Margit van Harten is sinds 14 jaar werkzaam als coach,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Orgasmic meditation voor geliefden
23 oktober 2022
Shibari en tantra: introductie middag
15 januari 2023
Shibari en tantra: Playful connection
4 maart 2023
Magische Reis - truffelceremonie
22 oktober 2022
Magische Reis - truffelceremonie
5 november 2022