UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-03-2023
  •  speciale aanbieding!

Shibari en tantra: Playful connection


Speciale aanbieding

Last minute: 75 euro korting op de tweedaagse workshop en als je alleen op 4 maart komt 50 euro korting

 

Een tweedaagse workshop voor geliefden en gelegenheidsstellen
Locatie: Ulicoten Noord-Brabant
Data: 4 maart en 1 april, 15.00 tot 22.00 uur
Begeleiding: Steven en Anita
Programma inclusief koffie/thee/snacks en maaltijdsoep

In de Shibari kunst ligt het accent op het maken van touwpatronen of bindingen met als doel een esthetisch aantrekkelijke vorm te creëren. In onze workshop richten we ons naast de techniek van het knopen vooral op de verbinding die je maakt door het knopen of geknoopt worden. Shibari gaat over vertrouwen, aandacht en overgave. Het gaat dus vooral om de ervaring en het samen ontdekken en spelen, waarbij het touw een hulpmiddel is.
Hierdoor ontstaat een vorm om te experimenteren met overgave en overname, te onderzoeken wat je grenzen zijn en te ontdekken wat het met jouw lichaam, mind en spirit doet. Het helpt op speelse en prikkelende wijze om meer in je lijf te zijn en nieuwe manieren te ervaren van aanraking. Dit is een mooie brug naar tantra, waarbij je ook uitgedaagd wordt te voelen, te ervaren, open en aanwezig te zijn in het hier-en-nu.

Voor wie?
We richten ons op liefdesstellen (alle genders en samenstellingen) die hun relatie willen verdiepen en op een speelse, sensuele manier willen ontdekken wat mogelijk is. Je hoeft geen ervaring te hebben met tantra of Shibari; wel is het nodig dat je volledig aanwezig bent in je lijf en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw grenzen en wensen. Een beetje nieuwsgierigheid, lef en speelsheid is fijn! Heb je vooraf twijfels of deze workshop geschikt is voor jullie, neem dan even contact met ons op.

Wat kun je verwachten?
Een speelse en verdiepende workshop, waardoor je meer gaat voelen in je lichaam en uitgedaagd wordt om te verkennen, ontdekken en spelen. Je werkt alleen met je eigen partner. Omdat we je uitnodigen om zowel in overgave te gaan als ook te leiden, kun je aspecten in jezelf tegen komen, die weerstand oproepen of angst. Het kan enorm bevrijdend zijn dit onder ogen te zien en de ruimte te ervaren voorbij alle defensie mechanismen. Wij zijn er voor je om je hierin te ondersteunen en aan te moedigen. Verruimend en verbindend, prikkelend en helend, maar niet seksueel. Met technische handreikingen en spelregels zorgen we voor duidelijke kaders die veiligheid bieden om je over te geven aan deze nieuwe ervaring.
De middagen staan in het teken van het leren van een aantal basis knoop technieken die je toepast op elkaar en waarin je in beide rollen ervaringen opdoet. De avonden nodigen uit om te spelen met wat je geleerd hebt voorbij de techniek. Plezier, spelen, ontdekken en ruimte om te verkennen staan hierbij voorop. A tantric playground!

Wat levert het op?
Het “spelen met touwen” laat onze oorspronkelijke, speelse natuur naar boven komen en onze nieuwsgierigheid naar andere en nieuwe manieren van aanraking en verbinding met onze partner. Door het vertrouwen dat je opbouwt, kan er een sterkere band ontstaan. Door het vrijkomen van emoties en gevoelens en gelukshormonen kan het ook een helende, bevrijdende werking hebben. Shibari is een fijne manier om in contact te komen met overgave, loslaten en vertrouwen voelen. Je kunt niet anders. Langzaamaan zinken tot je bij diepere lagen komt, waardoor je rust en totale ontspanning ervaart. Shibari beoefenen kan erotiserend werken en je seksleven een nieuwe dimensie geven, waardoor je relatie zich ook in dat opzicht kan verdiepen.

Voor informatie over de trainers en hun achtergrond verwijs ik naar onze website.

 

  • Hartenlust
  • 4 maart 2023 t/m 1 april 2023
  • Meerleseweg 8 , 5113 BL  Ulicoten, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 550,00
  • 0610512274‬
  • welkomnaarhartenlustgenieten.nl
  • Tantra, Relaties, Workshopserie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartenlust (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartenlust
Hartenlust

Over Hartenlust

Bij Hartenlust kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Onze werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Vught (DB) maar 2023
25 maart 2023
Live Deeksha evenement met Sri Preethaji
22 maart 2023
Orgasmic meditation voor geliefden
30 maart 2023
Orgasmic meditation voor geliefden
11 juni 2023
Magische Reis - Solo-ceremonie
1 april 2023
Detail ceremonieruimte
Individuele therapie dag-retreat met psilocybine
28 maart 2023