UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 08-07-2022

Tantra Sensual Sharing Circle


De Tantra Sensual Sharing Circle is een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde. Geen vooraf vastgestelde workshop, maar een Tantrisch samenzijn waarin mag ontstaan wat zich op dat moment aandient. Ruimte om te delen wat in ons leeft, in woord en ervaring.

Deze Sharing Circle is voor wie in openheid en overgave zichzelf durft tegen te komen in contact met zichzelf, de ander en het Universum. Zichzelf spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen. Soms confronterend, soms genieten.

Deze bijeenkomst is gericht op het ervaren van de verbinding met elkaar in energie en aanraking. In sommige oefeningen kun je uitgenodigd worden om je (deels) te ontkleden.

-= Vrijheid =-

Tantra is gericht op bevrijding en het vinden van je eigen pad. Vrij van wat anderen daarover zeggen of denken. Vrij van controle, oude patronen, overtuigingen, opvoeding, etc. Vrij om helemaal te zijn wie je vanuit je kern bent.

Die vrijheid is niet voor iedereen. Het is voor mensen die bereid zijn om zichzelf eerlijk en zonder illusies tegen te komen. Om hun licht en hun schaduw werkelijk te omarmen. Want pas als alles er mag zijn, kan er werkelijke vrijheid ontstaan. Daarom worden bewandelaars van het Tantra-pad in klassieke teksten de heldhaftigen genoemd.

-= Hoe een Tantra Sensual Sharing Circle eruit ziet =-

Elke Tantra Sharing Circle begint met bij aankomst even een kop thee. Zodra iedereen er is, beginnen we met een verbindende oefening, zodat we de in bijeenkomst verbonden zijn in energie.

Na de verbindende oefening komt de eerste deelronde van de bijeenkomst. Dit is het moment om te delen wat er in je leeft op het moment en/of wat er gehoord wil worden.

Na de deelronde geven we Tantrisch vorm aan de bijeenkomst aan de hand van wat er gedeeld is. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen, bijv.: satsang, meditatie, dans, aanraking en oefeningen.

Dan volgt er een tweede deelronde, waarin je wordt uitgenodigd om te delen wat je ervaren hebt, wat je meeneemt of wat er in je veranderd is.

Als laatste sluiten we af met de hele groep in contact en verstilling met bijvoorbeeld een puppy pile of gezamenlijk snoezelen.

-= Voor wie =-

De Tantra Sharing Circle is voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra.

Iedereen is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt.

-= Voor wie niet =-

-- Als je behoefte hebt aan controle en voorspelbaarheid. Je kunt dan beter naar een Tantra-avond of andere workshop komen.
-- Wanneer je moeite hebt met nabijheid van anderen. We hebben beperkte ruimte, dus wanneer we aan het maximaal aantal deelnemers zitten, is het heel knus. Dit is bewust.
-- Kun je je grenzen niet of moeilijk aanvoelen of deze niet of moeilijk aangeven, dan raden we Tantra-bijeenkomsten en -workshops helemaal af. Het is beter om eerst te werken aan het aanvoelen en/of aangeven van je grenzen.
-- Heb je nog geen Tantra-ervaring, kom dan (eerst) naar de Tantra-avonden.
-- Omdat we in de Tantra Sharing Circle ons niet richten op een man/vrouw balans, zijn deze bijeenkomsten ook niet geschikt voor je als je moeite hebt met het aanraken van of aangeraakt worden door iemand van hetzelfde geslacht. De Tantra-avonden zijn dan mogelijk wel geschikt voor je.
-- Ben je op zoek naar erotiek en seks, dan zijn de Tantra Sharing Circles niet wat je zoekt.

-= Praktisch =-

Uitdagendheid: uitdagend
Man/vrouw-balans: nee
Naaktheid in oefeningen: mogeljk
Zorg voor makkelijk zittende kleding, waarin je je vrij kunt bewegen.

Datum: vrijdag 8 juli
Tijden: 19:30-22:00 (inloop vanaf 19:00)
Locatie: Praktijkruimte Hartstreling
Adres: Schraaweide 2 in Westervoort
Aantal deelnemers: 1-8 (gaat altijd door!)
Bijdrage: € 30,-
Aanmelden: via hipsy.nl/shop/3730-tantra-sensual-sharing-circle

Klik hier voor meer informatie over Tantra Sharing Circles: hartstrelingtantra.nl/tantra-sharing-circles/

Heb je ook interesse in de andere Tantra Sharing Circles?
Klik hier voor de Tantra Heart Sharing Circle op 1 juli: hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-heart-sharing-circle-220701/
Klik hier voor de Tantra Ecstacy Sharing Circle op 22 juli: hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-ecstacy-sharing-circle-220722/

-= Meer informatie? =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-sensual-sharing-circle-220708/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

 

  • Hartstreling
  • 8 juli 2022
  • Schraaweide 2, 6932 LT  Westervoort, Gelderland, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 06-10996723
  • infohartstreling.nl
  • Tantra, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartstreling (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartstreling
Hartstreling

Over Hartstreling

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid” Bij Hartstreling Tantra komen traditioneel en modern, spiritueel en praktisch, hemels en aards samen. Alle Esoterische tradities, dus ook Tantra, hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij mooi weer buiten...
workshops en cursus
2 oktober 2023
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
17 oktober 2023
Soul Body Fusion® lerarenopleiding informatieavond
25 september 2023
Yoga Weekend: Tantra, de Basis van Hatha Yoga
7 oktober 2023
Pelvic Heart Immersion - Tanya Rozenthal en team
2 oktober 2023
info avond yogaopleidingen: yin, yoga nidra, hatha
9 oktober 2023