UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-09-2022

Ziekteopstellingen ochtend


Vrijdag 23 september is er een ochtend Ziekteopstellingen in Nieuwegein. Een ochtend waar nog ruimte is om deze bij te wonen als deelnemer/representant. Als je nieuwsgierig bent naar opstellingenwerk is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze methodiek als deelnemer.

Bij een ziekte opstelling worden representanten voor de ziekte of voor het symptoom opgesteld en de opsteller volgt wat zich aandient in de opstelling. Het bijzondere van deze vorm van opstellen is dat er een systemische dynamiek zichtbaar wordt die onder een ziekte of symptoom werkzaam is. Vanuit het systemisch werk beschouwen we ziekte als een uiting van het lichaam om iets dat gezien wil worden zichtbaar te maken. Een opstelling helpt hierbij doordat het bewustwording brengt in de relatiepatronen tussen jou, je ziekte, je relaties in het hier en nu en soms ook de geschiedenis van jouw familiesysteem. De ziekte mag er zijn en wordt geaccepteerd en de boodschap die het bevat is kostbaar. Je kunt dan kijken naar wat gezien wil worden en tot nu toe niet zichtbaar was, en vanuit dat contact kan beweging ontstaan die ruimte geeft. In deze opstellingen nemen we ook Sjamanistische perspectieven mee en de eventuele invloed van bijvoorbeeld vorige levens.

Deze ochtend wordt samen georganiseerd met Loes Vrolijk van Kern Coaching ( www.kerncoaching.nl/opstellingen-rondom-ziekte/ )

Deze dag wordt regelmatig georganiseerd, hou de agenda in de gaten voor nieuwe data.
Stuur een mail naar info@vincentnijman.nl voor meer info en opgave. Of boek direct via de site: www.vincentnijman.nl/product/ziekteopstelling-23-september/

 

  • Nijman Coaching & Trainingen
  • 23 september 2022
  • Jac. P. Thijsselaan 45, 2803 RT  Gouda, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 085-1305698
  • contactvincentnijman.nl
  • Familieopstellingen, Energiewerk, Sjamanisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nijman Coaching & Trainingen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nijman Coaching & Trainingen
Nijman Coaching & Trainingen

Over Nijman Coaching & Trainingen

Wie ik ben... ik ben bovenal partner en vader van 2 dochters. In mijn praktijk werk ik met Familieopstellingen, Traumawerk, Sjamanisme en NLP. Samen met mijn partner coachen we stellen in relatiecoaching en organiseren we drumcirkels. Daarnaast geef ik opleidingen in Familieopstellingen met Sjamanisme, hou regelmatig Familieopstellingendagen, begeleid mensen en heb mijn eigen methodes...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
2 november 2022
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
19 november 2022
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
18 november 2022
Handmassage
Cursus Handmassage
5 november 2022
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
27 november 2022
Cursus voor beginners
Massage Cursus weekend
12 november 2022