UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-08-2023

Vrouwen Retraite ~ In Vuur en Vlam


4-Daagse Vrouwen Retraite – ‘In Vuur en Vlam’

Wakker je innerlijk vuur aan tijdens deze 4-daagse vrouwen retraite. 4 dagen To spice up your Life! Een supermooi samenzijn vol inspiratie, transformatie en zinderend ontwaken. Ga je met ons mee?

Jim Morrison zong het al zo treffend: Come on baby, light my fire 'En hier tijdens deze retraite zet JIJ zelf je hart in vuur in vlam.

Je gaat deze dagen op ontdekkingstocht door de vurige schat die in jou leeft. Hier zet je je Hart wagenwijd open om je innerlijk vuur te laten schitteren.

Deze retraite is one of a kind.
Zij verdiept en verankert jouw pure levenskracht. Kun je haar ten volle door je heen laten stromen, durf je haar toe te laten, te laten zien, te laten vlammen? Heb je de moed om dit heilige vuur uit te nodigen? Dat is de vraag die voor je ligt.

Eenmaal gekozen is er geen weg meer terug. Hier leg je een eed af. Een eed om jouw kracht, jouw liefde, jouw vuur trouw te zijn.

Het vuur van passie, zuivering, inspiratie, verlangens en levenslust. Het stralende vuur wat een twinkeling geeft aan jouw ogen en vleugels aan je ziel om het leven te leven wat jij ten diepste wilt leven.

Allemaal dragen we dit vuur in ons mee. Jij ook ❤️ En tijdens onze retraite zet jij jouw Hart in vuur en vlam! Hoe fijn als jij er ook bij bent.

Kundalini Yoga, dans, ceremonies, storytelling, hart verbindingen, ademwerk, meditaties, elke samenkomst is verdiepend waarbij jij je innerlijk vuur meer dan ooit wakker kust.

Deze retraite is een waardevol cadeau voor jezelf als:
• Je je heilige vuur wilt uitnodigen en verankeren
• Je vanuit liefde, kracht en passie wilt leven
• Je in contact wilt komen met je verlangens
• Je verlangt naar meer verbinding
• Je je wilt laten inspireren door een mooie groep vrouwen
• Je je wilt onderdompelen in een helend bad
• Je op zoek bent naar waardevolle inzichten
• Je voluit vanuit je transformerende kracht wilt leven
• En voor nog zoveel meer

Locatie:

De retraite vindt plaats op een schitterende plek aan de rand van een prachtig bos en heidegebied. Een oeroude krachtplek waar je je meteen thuis voelt.

We komen samen in het stralende Zonnehuis. Een plek vol licht, ruimte en bezinning. Omgeven door een groot erf vol gras, bomen en bloemen voel je je meteen welkom. Schaapjes in de wei, hier kom je tot rust. Er is een moestuin met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes waar je heerlijk kunt lezen en mijmeren. Je krijgt hier echt een beetje een Pipi Langkous gevoel. De plek voelt vrij en blij en ademt rust en ontspanning uit.

Het bos aan de rand van de locatie is prachtig! We gaan dan ook zeker een fijne boswandeling maken en wie weet kunnen we zelfs dippen in de verfrissende zoetwaterbron vlakbij een Nederlands watervalletje. Enne, met een beetje geluk komen we onderweg nog een ree of edelhert tegen. Omgeven door natuur voel je hier geïnspireerd, opgeladen en tot bloei komen.

Waar slaap je?

Hier word je wakker in groene oase waar je slaapt op een ruime gedeelde of privé kamer met uitzicht over de weidse weilanden met in de verte het dorp Loenen. Uitkijkend op het erf vol groen word je vrolijk wakker gewekt door zingende vogels en ruisende bomen.

De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.


Eten:
Er wordt vegetarisch en voor het over grootste gedeelte biologisch gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingrediënten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.


Voel je YES, ik wil graag mee om samen met andere inspirerende vrouwen een onvergetelijke en inspirerende reis te maken? Reserveer dan gauw jouw plekje in de cirkel. We kijken er naar uit om je welkom te heten.

 

  • In Bloei Yoga
  • 14 augustus 2023 t/m 17 augustus 2023
  • Beekbergerweg 25,   Loenen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 589,00
  • +31614265138
  • letyourselfbloomoutlook.com
  • Week retraites, Leven vanuit je hart, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur In Bloei Yoga (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Loopbaancoaching of Leiderschap reis?
16 oktober 2023
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
17 oktober 2023
Yoga Weekend: Tantra, de Basis van Hatha Yoga
7 oktober 2023
info avond yogaopleidingen: yin, yoga nidra, hatha
9 oktober 2023
Yogaweekend: anatomie & fysiologie
11 november 2023
start yoga nidra opleiding, 6 weekend-dagen
21 oktober 2023