Vrouwen Retraite ~ In Vuur en Vlam


4-Daagse Vrouwen Retraite – ‘In Vuur en Vlam’

Lieve mooie vrouwen, vier de zomer, vier jezelf, it is time to celebrate.

Wil je meer dan ooit in contact komen met jouw innerlijke vuur, levensvreugde en bloeiende kracht, ga dan met ons mee, je bent zo welkom.

Op een oeroude krachtplek midden in de natuur stappen we samen in een cirkel van verbinding. In full sister support zien en eren we elkaar. Steunen en inspireren we elkaar. We vieren onze innerlijke kracht en eigenheid. Dansend onder het licht van de zon zet je je hart in vuur en vlam. Vanuit je innerlijk vuur ga je meer dan ooit betekenis geven aan jouw leven.

Hier sta je stil bij de wensen van je hart. Wat wil je loslaten en waar wil je ruimte aan geven? Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om vanuit vuur en vlam te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken.

We delen onze levensverhalen, dromen en verlangens. We geven elkaar de ruimte om te zijn wie we zijn. We komen in contact met onze innerlijke stem, levensvreugde en ons diep weten wat ons de weg wijst. Elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw proces en innerlijke reis. In onze heilige cirkel bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle. Trouw aan jouw pad en de vurige kracht die in jou leeft.Je maakt contact met jouw levenslust, passie, dromen en verlangens. Met het pad van jouw ziel. Hier wakker jij jouw innerlijke vuur aan. Op alle niveaus.

Omgeven door bomen, bloemen, vlinders, en een heerlijk zonnetje vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst. 4 dagen boordevol lichtheid, transformatie en zinderend ontwaken. 4 dagen to set your Heart on Fire.

Ben jij er ook bij?

We bekrachtigen onze ervaring door:
♡ Kundalini Yoga & Chakra balancing sessies
♡ Sacred Healing Ceremony
♡ Feminine Breathwork
♡ Shakti Dance
♡ Mantra Meditatie
♡ Sisterhood Sharings
♡ Closing Ceremony

Met een hart vol vuur ga je weer naar huis. Meer dan ooit verbonden met jouw liefde, jouw kern, jouw diepe wijsheid.En je weet meer dan ooit: When Women Rise, we lift up all around us.


Investering als je boekt voor 21-07: €555,- op basis van een ruime 2 persoonskamer met eigen badkamer en toilet.
Daarna: €599,-


Liever een eigen kamer? Ook dat kan, stuur mij een berichtje voor de kosten.

ETEN:
Er wordt vega (n)en voor het over grootste gedeelte biologisch gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote glimlach bereid. Ieder gerecht is verrassend en voedend.
Laat je het ons weten als er voedsel allergieën zijn? Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee.

LOCATIE
De retraites worden gegeven op een schitterende plek midden in de Veluwse natuur. Aan de rand van een bos komen we samen in een karakteristieke boerderij. Hier stap je terug in de tijd en voel je je oh zo welkom. Een verscholen rustpunt waar je kunt verzachten en de oeroude kracht van moeder natuur voelbaar is.

Voel je YES! Deze retraite is een fantastisch cadeau voor mijzelf? Stuur dan een berichtje via letyourselfbloom@outlook.com
ik kijk er naar uit om je in onze cirkel welkom te heten.


En hoe fijn! De retraites zijn kleinschalig max 14 vrouwen zodat er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen. Zo wordt jij liefdevol en met zorg begeleidt in jouw proces.

Wat deelnemers zeggen:

De retraite was voor mij een fijne verdieping naar binnen vol spirituele groei.

Een retraite met Maaike is een cadeau voor hart en ziel. Ik ben meerdere keren mee geweest en elke keer geeft het mij iets moois.

Na de retraite begrijp ik steeds meer hoe je liefde en compassie voor jezelf kunt voelen.
~~~~~~~~~~~~~
Website: www.maaikeaker.com

 

  • In Bloei Yoga
  • 14 augustus 2023 t/m 17 augustus 2023
  • Beekbergerweg 25,   Loenen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 555,00
  • +31614265138
  • letyourselfbloomoutlook.com
  • Week retraites, Leven vanuit je hart, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur In Bloei Yoga (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Zakelijke coaching reizen
1 juni 2023
Jongeren Zeil retreat Madeira Ontdek jouw talenten
22 juli 2023
Yoga en Meditatie Groepsretraite
23 juli 2023
Jongeren groeps retreat Sardinië
12 augustus 2023
Mannen retreat: Leiderschap Tanzania
10 september 2023
Terenzana
Seeking the Death-less State
15 oktober 2023