UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 11-02-2023
  •  speciale aanbieding!

Lomi Lomi Massagecursus van 5 dagen


Speciale aanbieding

Indien je uiterlijk 2 maanden voor aanvang inschrijft en betaalt, ontvang je 50 euro korting. Of kies er voor om vóór aanvang van de cursus een Lomi Lomi massage van minimaal 1,5 uur te ervaren en ontvang 50 euro korting

 

Lomi Lomi Massage is doordrongen met oeroude Hawaiiaanse tradities als Ho'oponopono en Huna. Lomi Lomi versterkt de energiestroom en brengt lichaam, ziel en bewustzijn in balans en stimuleert de verbinding met je authentieke zelf.

Gedurende 5 lesdagen word je meegenomen om deze helende vorm van lichaamswerk te ervaren en leren.
Lomi Lomi Massage wordt ook wel de "Loving Hands Massage" genoemd. De aanraking is vanuit compassie en liefdevolle aanwezigheid (Aloha) waardoor de massage op een subtiele manier diep werkt en een release geeft. Zowel fysiek, energetisch en emotioneel ga je loslaten.

INHOUD CURSUS
Je leert vanuit je ervaring begrijpen waar Lomi Lomi Massage over gaat. Zo zijn lichaamsgerichte oefeningen geïntegreerd, aangevuld met de spirituele en wetenschappelijke inzichten. Essentiële Lomi Lomi Principes (zoals Aloha, Ohana, verbinding hart en handen, adem) leer je integreren in de massage.
Je leert ook veel technieken (en ontvangt online instructievideo's) zodat je na de cursus een Lomi Lomi Massage van 1,5 uur kunt geven.

VOOR WIE
De cursus is zo opgebouwd dat hij veel biedt voor zowel de beginnende als ervaren masseur.
Je kunt er voor kiezen om volledige Lomi Lomi Massages te gaan geven of om de Lomi Lomi technieken te integreren in de massages die je al geeft. Door te masseren met je onderarmen, kun je nl. je handen en polsen ontzien en je kunt gemakkelijk met je lichaamsgewicht werken waardoor je als masseur je lichaam ontziet. Daarnaast stimuleer je door de speciale manier van bewegen en je intentie, ook de energiestroom in jezelf, hierdoor krijg je er als masseur ook energie van!

DOCENTE
De docente, Lotte Kaptijn, geeft sinds 10 jaar zij les in Lomi Lomi Massage en blijft zich hierin ontwikkelen. Zij is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerling van Abraham Kawaii.

"De holistische en compassievolle benadering waarbij zowel het fysieke- en energetische lichaam als ons bewustzijn (en onderbewustzijn) worden aangesproken en in balans gebracht is wat deze massagevorm tot een complete benadering maakt. Het zorgt voor mobilisatie en vervolgens integratie van wat je gedurende je leven onbewust hebt opgeslagen in jezelf. Geduld, openheid, vertrouwen en liefdevolle aandacht (oftewel Aloha) zijn hierbij de sleutel. Graag laat ik je kennismaken met de Hawaiiaanse visie en prachtige massage."

DATA
De cursus wordt gegeven op:
11, 12, 13 feb. en 12, 13 maart 2023 in regio Den Haag (de dagen zijn niet los van elkaar te volgen)

#massagecursus #lomilomimassage #lomilomi #bewustwording #meditatie #persoonlijkeontwikkeling #aandacht

 

  • Praktijk Uit Handen
  • 11 februari 2023 t/m 13 maart 2023
  • Van Alphenstraat 2, 2274NA  Voorburg, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 599,00
  • 31619999547
  • uithandengmail.com
  • Workshop of cursus, Massage, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Uit Handen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Uit Handen
Praktijk Uit Handen

Over Praktijk Uit Handen

Praktijk Uit Handen in Den Haag is gespecialiseerd in de behandeling van stress gerelateerde klachten (zoals rug, nek en schouderklachten, onrust, hoofdpijn, RSI,disbalans etc), mensen met angstklachten en een laag zelfbeeld. Ik geloof dat ieder mens zich energieker, tevredener, gezonder en meer in balans kan voelen als hij meer in verbinding met zijn lichaam is. De massages,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
9 maart 2024
Online Massage cursus voor beginners
13 maart 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
16 maart 2024
Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
3 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Awareness Through the Body: tweedaagse ATB 1
29 maart 2024