UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-09-2022
  •  speciale aanbieding!

Cursus Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing®


Speciale aanbieding

€25 teruggave op vertoon van geldige stadjerpas, RUG-pas of studentenkaart. €15 korting per persoon als je samen komt. Geen korting op korting.

 

Basiscursus Ontspannings massage met technieken vanuit Rebalancing® vanaf 20 september 2022 19:30 - 22:30 uur (in overleg met de groep wordt soms de tijd verplaatst naar 19 - 22 uur). In kleine groep (4-6 personen). NOG 2 PLEKKEN (op 23/8/22).
Voorafgaand aan de cursus, kun je een open les volgen op 13 september, om te proeven of deze cursus iets voor je is. Als je je inschrijft voor de cursus, dan ontvang je een korting van €25 op de cursusprijs.
* cursusweek weer zomer 2023 in Frankrijk (Vogezen).

Je leert in 8 avonden of een week een volledige lichaamsmassage te geven, met veel aandacht voor het aanraken vanuit ontspanning. Hierdoor ben je ook als gever na de massage verkwikt en energiek.
Je leert een combinatie van diepe spier- en weefselmassage, gewrichtsontspanning, strekkingen, compressies en zachte massage. Ook de kunst van het ontvangen krijgt ruim aandacht.

Intuïtief kan iedereen aanraken en masseren. Maar wil je echt vaardige handen krijgen en meer vertrouwen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Dit leer je tijdens de cursus op een massagetafel. Je masseert met natuurlijke olie en ook zonder olie.

De kwaliteit van een massage zit hem niet alleen in de technische handgrepen. Veel meer gaat het over de kwaliteit van aanraken, om het invoelend vermogen van de masseur en om bewust aanwezig te blijven bij de aanraking.

Tijdens het ontvangen van een massage word je je meer bewust van je lichaam, je gevoelens en gedachten. Hoe meer je kunt ontvangen hoe prettiger de massage en hoe fijner je lichaam aanvoelt.

Deze cursus leert je vele massage handgrepen. Het is belangrijk ze te oefenen, zodat de massage steeds natuurlijker aanvoelt. Daarnaast kun je je meer richten op de kwaliteit van aanraken. Dit is een gebied waarin je eindeloos in kan blijven oefenen. Niets is zo interessant als het wonder van een lichaam.

Hou jij van aanraken en aangeraakt worden of wil je dit meer ontwikkelen, dan is deze cursus wat voor jou!

Info: tel. 0031-50-5717639 of stuur een e-mail

In Groningen begint de basiscursus telkens in september/oktober en in januari/februari.

Voor de basiscursus op avonden in Groningen in 2022 geldt:
Je kunt je alleen opgeven of samen.
Je ontvangt een cursusboek en aan het eind een certificaat, dat toegang geeft tot Vervolgcursussen.
Bij overinschrijving geldt de datum van betaling van het lesgeld.

Vervolgcursus in Groningen op avonden (19.30-22.30 uur): op 8 maandagavonden vanaf 19 september 2022.

Inschrijven voor de cursussen in Groningen: Op www.bodymindrebalancing.info/schrijf-je-in ; stuur een mail of bel +316-18347644.

Voor (oud-)cursisten worden in Groningen geregeld Oefenavonden georganiseerd. Een heerlijke gelegenheid om te masseren en gemasseerd te worden. Je kunt dan oefenen wat je geleerd hebt in de cursus of een gemiste les inhalen.

 

  • Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
  • 20 september 2022 t/m 15 november 2022
  • Bieslookstraat 2, 9731 HG  Groningen, Groningen, NEDERLAND
  • € 300,00
  • +31618347644
  • inforebalancing-lichaamswerk.nl
  • Massage, Alt. geneeswijzen, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen

Over Praktijk Rebalancing® En Trager® Ed Bodewes Groningen

Lichaamswerk, massage, beweging, bewustwording. Aangesloten bij 'Rebalancing® Nederland' en de Vereniging Trager® Approach Nederland / Trager® International. * individuele sessies lichaamswerk, massage en focussen * massagecursussen; workshops massage, Rebalancing (mindfulness in lichaamswerk), ontspannen en meditatief bewegen (Trager Approach en Mentastics lessen) * op avonden door...