UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-09-2022
  •  speciale aanbieding!

Vervolg Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing®


Speciale aanbieding

Als je met z'n 2-en komt, ontvang je beide €15 korting. Als je in het bezit bent van een stadjerspas of studentenkaart, dan ontvang je €25 korting. Geen korting op korting.

 

8 avonden van 19:30 - 22:30 uur (of in overleg 19 - 22 uur) tussen 19 september en 14 november 2022.

Als je minimaal een basiscursus Ontspanningsmassage (vanuit Rebalancing of vergelijkbaar) hebt gevolgd met aandacht voor kwaliteit van aanraking vanuit je hart, adem, eigen ontspanning, inzetten van gewicht (in plaats van spierkracht), diep werken in de fascia, afgewisseld met licht, speels en dynamisch werk met gewrichtsontspanning...
Dan is deze Vervolgcursus iets voor jou.
We werken zacht, diep in de fascia en/of met speelse beweging. Er is aandacht voor masseren vanuit intuïtie, ontspanning en rust, geven én ontvangen. In deze cursus wordt gewerkt met het hele lichaam, met een nadruk op de steunende gebieden: schouders, bekken en rug. Ook de mogelijkheden van het masseren in zijligging komen aan bod. Met cursusboek en certificaat, waarmee je kunt deelnemen aan Vervolg 2.
Deze cursus geeft t.o.v. de Basiscursus meer verdieping en behandelt ook nieuwe technieken. Je wordt op allerlei manieren uitgenodigd om goed te ontspannen en te rusten tijdens het masseren en het ontvangen.
Als je in het geven jezelf blijft waarnemen, zul je merken dat je minder hard werkt en meer geniet. Doordat de eigen energie gaat stromen, wordt de kwaliteit van de aanraking beter. De ontspanning maakt het ook gemakkelijker om te genieten, intuïtief te voelen en te masseren en werkelijk bij je partner aanwezig te zijn.

 

  • Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
  • 19 september 2022 t/m 14 november 2022
  • Bieslookstraat 2, 9731 HG  Groningen, Groningen, NEDERLAND
  • € 325,00
  • +31618347644
  • inforebalancing-lichaamswerk.nl
  • Massage, Meditatie, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen

Over Praktijk Rebalancing® En Trager® Ed Bodewes Groningen

Lichaamswerk, massage, beweging, bewustwording. Aangesloten bij 'Rebalancing® Nederland' en de Vereniging Trager® Approach Nederland / Trager® International. * individuele sessies lichaamswerk, massage en focussen * massagecursussen; workshops massage, Rebalancing (mindfulness in lichaamswerk), ontspannen en meditatief bewegen (Trager Approach en Mentastics lessen) * op avonden door...