UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-08-2022

Kundalini yoga bij Parnassia aan Zee (Overveen)


Kundalini yoga bij Parnassia aan Zee.

Een yoga les met de wind in je haren, de zon op je huid en misschien wel een duik na afloop. Omdat de natuur zo mee doet, voel je je nóg frisser, verbonden en vol leven na afloop.

Datuma en tijden: zaterdag 6 augustus en 13 augustus om 9:00. Hierna volgen meer data.

De aangegeven tijd, is de tijd waarop we verzamelen naast Strandpaviljoen Parnassia aan Zee, Overveen. Daarna lopen we een stukje over het strand voor een geschikte plek.

De les duurt 75 minuten. Wel ben je iets langer bezig met installeren, mogelijk een duik en terug lopen.

Details:
Je neemt je eigen mat mee, waterfles, zonnenbrandcrème, wellicht zwemspullen. Tarief: €12,50. Gepast of via een betaallink achteraf.

Alleen bij droog weer en geen storm, gaat de les door. Voor de laatste updates en tijd wijzigingen ivm. weer etc., is er een "stille" whatsapp groep. Omdat we in de natuur zijn, moeten we soms flexibel zijn en kan het niet lang van tevoren al helemaal vast staan. Stuur daarom een bericht via de contact pagina voor de whatsapp link en/of voor meer informatie. Of mail naar info@vir-yoga-gong.nl

Heel welkom!!

Over Kundalini Yoga:

Kundalini Yoga is een dynamische yogavorm waarin o.a. ademhaling, beweging, mantra's en meditaties worden gebruikt.. Door een veelzijdigheid aan technieken en series, spreekt deze yogavorm veel verschillende gebieden in je aan.
Je lichaam beweegt ritmisch op je adem. Gedachten vallen op hun plek en na verloop van tijd wordt je hoofd stiller. Het lijkt soms wel alsof alles van binnen lichter en opener is geworden.
In essentie is kundalini yoga er op gericht om je volle potentieel te gebruiken in je leven.
Je kunt instappen op elk niveau en naar eigen mogelijkheden meedoen.


Veronica (Vir) als yoga docent:

Met 12 jaar les ervaring, weet Vir een ruimte te scheppen waar je je veilig voelt en kunt ontdekken wat er in jou gebeurt. Met begrip, geduld, zachtheid maar ook duidelijkheid, leidt zij de groep of individu naar de ervaring die op dat moment nodig is. Vir werkt veelal intuïtief en voegt in haar lessen toe wat zij heeft meegekregen aan wijsheden van anderen en van wat zij doorkrijgt. Daarnaast gebruikt ze soms instrumenten of zang in de ontspanning.

 

  • Veronica Vir Schwegman
  • 6 augustus 2022
  • Parnassiaweg 1, 2051 EA  Overveen, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 12,50
  • vir.kaur.sgmail.com
  • Yoga, zee , Kundalini yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Veronica Vir Schwegman (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Veronica Vir Schwegman
Veronica Vir Schwegman

Over Veronica Vir Schwegman

Veronica Schwegman (Vir) Is in de loop van haar leven tot een leefstijl en werk gekomen waarin zij zich gelukkig, vrij, verbonden en gegrond voelt. Momenteel geeft zij kundalini yoga, retraites, rituelen en gong baden. Veronica voelde zich vanaf haar geboorte thuis in de natuur. Misschien is de natuur wel de meest pure manifestatie van Spirit op aarde. Tijdens haar leven, dat begon in...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Ademmagie
31 augustus 2022
Een week zeilend genieten
10 september 2022
Massage Cursus
Cursus Ontspanningsmassage
3 september 2022
Open avond met Gratis aura fotografie
31 augustus 2022
Ayurvedische Massage
Cursus Ayurvedische Massage
23 september 2022
Reiki 1e graad
2 september 2022