UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 08-10-2022

Inzicht retraite


Inzicht retraite (1 dag of een meerdaagse)
De Inzicht retraite gaat over jezelf ontmoeten en het herinneren van jouw eigen wijsheid.
Als jij op zoek bent naar antwoorden en meer inzicht wilt in jezelf dan is deze, speciaal op jouw afgestemde retraite, echt iets voor jou. In deze retraite krijg je vanuit verschillende invalshoeken tools aangereikt waarmee je inzage krijgt in jouw talenten én jouw levensmissie.

Samen kijken we naar je Human Design ( jouw blauwdruk) en we combineren dit met sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing in de vorm van een Inzicht Massage sessie.
Met deze unieke combinatie help ik je te luisteren naar de signalen en ingevingen van jouw kern, bron of ziel. Die weet namelijk allang wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Ik begeleid je tijdens deze retraite om jouw eigen wijsheid weer te herinneren zodat jij die voluit kunt gaan leven.


Je verblijft tijdens deze retraite in jouw eigen kamer gelegen aan het bos. De maaltijden worden verzorgd en jij hoeft je nergens zorgen over te maken.
Er is voldoende gelegenheid om in de nabije omgeving te genieten van de natuur en het Gooimeer en in ontspanning alle inzichten een plek te geven. De retraite start om 11:00 uur en eindigt op de derde dag na een afsluitende ceremonie om 16:00 uur. Het tarief voor deze Inzicht retraite is € 666,-

 

  • Ingela
  • 8 oktober 2022 t/m 8 april 2023
  • Hoekwierde, 61, 1353 PD  Almere, Flevoland, NEDERLAND
  • € 666,00
  • 0623669907
  • Ingeladagmail.com
  • Weekend retraites, Healing , Zelfonderzoek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ingela (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ingela
Ingela

Over Ingela

Hoi mijn naam is Ingela Schuuring Ik gids en begeleid mensen naar authenticiteit en verbinding met hun ziel. Ik noem mijzelf ook wel Inzichtgids en authenticiteit specialist. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van sjamanistische werkvormen, Holistic Pulsing en Human Design. In workshops en 1 op 1 geef ik inzichten in blinde vlekken en overlevings patronen. Je kunt...

IS DIT IETS VOOR JOU?

breek je vrij
Doe mee en kom erachter hoe hypnose werkt en voelt
14 december 2022
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Vergroot je zakelijk succes en verdien meer geld
1 januari 2022
breek je vrij
Cursus Zelfhypnose
21 januari 2023