Heartopening Night


Voel je vrij in je lijf en laat je energie stromen
Onze Heartopening Nights bieden jou de mogelijkheid om door oude conditioneringen los te laten, jezelf vrijer te voelen en bewuster aanwezig te zijn. Je gaat dan makkelijker contacten aan en je zult je levensenergie meer gaan voelen in je hele lijf. Jouw hart breekt als het ware open en de liefdesenergie mag vrijelijk stromen.

Durf jij je maskers te laten vallen en vanuit de verbinding met jezelf contact te maken met anderen en daarbij je hart te openen?

Tijdens deze workshop in de prachtige danszaal op Land van Lisa nemen we jou mee op een dynamische tantrische reis. We starten de avond met een actieve meditatie of lichaamswerk om in ons lijf te komen. Daarna ontmoet je mensen in de dans en word je op speelse wijze uitgenodig contact te maken. In het tweede deel van de avond ga je intiemere verbindingen aan zonder daarbij je grenzen te veronachtzamen. We bieden een veilige setting om al je zintuigen te openen en liefdevol aan te raken en aangeraakt te worden. We sluiten de avond af in een kring om weer bij ons zelf te komen.
Elke Heartopening Night heeft een ander karakter. Werkvormen die aan bod kunnen komen zijn o.a. lichaamswerk, ademoefeningen, contactoefeningen, (actieve) meditaties, Tantric Dance, aanraakoefeningen, massagevormen en Tantrameditaties in tweetallen. Tijdens sommige werkkvormen is naaktheid optioneel, maar nooit verplicht.

Voor wie?
Deze avonden zijn geschikt voor mensen met een open mind en ervaring met Tantra, lichaamswerk, biodanza of soortgelijke workshopvormen. Je bent bereid om zowel mannen als vrouwen te ontmoeten tijdens de aangeboden oefeningen en je bent in staat om telkens heel goed je grenzen te bewaken. Ook ben je vrij van psychische belemmeringen om in een groep te kunnen functioneren en kan je jezelf dragen als er emoties boven komen.

Natuurlijk staan wij als team voor iedereen klaar om hem/haar te ondersteunen en creëren we een veilige bedding waardoor iedereen zich helemaal kan overgeven aan de oefeningen.

Kom je samen als stel naar deze workshop dan nodigen we jullie uit om ook anderen te ontmoeten, zeker in het eerste deel voor de pauze. Met de intiemere oefeningen na de pauze kunnen jullie ervoor kiezen deze uitsluitend met elkaar te doen.

Praktisch
Meld je aan via de website en betaal met iDEAL. De kosten voor deelname dienen vooraf betaald te worden. Bij annulering vindt geen restitutie plaats. Wel kun je bij overmacht (bijvoorbeeld ziekte of een onverwachte familie aangelegenheid) je ticket doorschuiven naar een volgende workshop.

We garanderen geen precies evenwicht tussen het aantal vrouwen en mannen maar we houden wel de balans in de gaten en we laten maximaal 15 mannen en 15 vrouwen toe. De 16e aangemelde van een beider sexen komt op een wachtlijst.

Draag tijdens de workshop makkelijk zittende kleding bij voorkeur in laagjes zodat je het niet te warm krijgt in de loop van de avond. Om water te kunnen drinken in de zaal breng je een flesje water mee. Lees voor nadere instructies de bevestiging van deelname altijd goed door.

Halverwege de avond is er een pauze met thee en iets lekkers. We schenken geen alcohol.

Datum: Donderdag 24-11-2022

Aanvang: 19:30 inloop met koffie en thee

Start workshop: 20:00 uur

Einde workshop: 23:00 uur

Begeleiding: Arnoud en Debby

Maximum aantal deelnemers: 30

Prijs: €30,00

Locatie: Land van Lisa in Rekken, contact: Silvan Schalken (06) 24 262 191
Email: info@landvanlisa.nl

 

  • TantramassageTraining
  • 24 november 2022
  • Van Ouwenallerlaan 6, 7157 AZ  Rekken, Gelderland, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 06-13839306
  • infotantramassagetraining.nl
  • Tantra, Massage, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur TantramassageTraining (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van TantramassageTraining
TantramassageTraining

Over Tantramassagetraining

Voor wie zijn onze trainingen en workshops? Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding. Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantric Play of Desire - Cacao ceremonie
19 november 2022
Tantra Experience 'The art of conscious touch'
3 december 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
12 oktober 2022
Tantra Experience 'Consciously expose yourself'
17 december 2022
krachtdieren
Verdiepen in jouw Krachtdier
21 oktober 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
26 oktober 2022