UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-12-2022

Kerst event


Heb jij zin om de kerstdagen eens op een andere manier te vieren? Er ontspannen leuke dagen van maken met gelijkgestemden. Samen zijn met anderen, op je gemak zijn, doen waar je zin in hebt en keuze hebben uit een reeks van workshops gedurende deze dagen. Met elkaar lekker eten en genieten van het gezelschap.
De kerstdagen in de winter zijn dagen om naar binnen te gaan, waar heb jij behoefte aan, wat speelt er in jou en waar wordt jij blij van. Kerst Anders zijn dagen van bezinning, verbinding en ontmoetingen. Een mengeling waarin het serieuze èn de humor aanwezig zijn. We maken het met elkaar gezellig.

We hebben een mooie groepsaccommodatie met sfeervolle ruimtes. Openhaard, grote tuin met vuurkorf, gezellige ruime woonkamer met grote kerstboom en leuke zitjes. Vlakbij een mooi natuurgebied om lekker te wandelen en van de stilte te genieten.
De gevarieerde workshops zijn verspreid over alle dagen. Meditatie, dreamtimehealing met klankschalen, NLP, schrijfworkshops, massage, creativiteit het is er allemaal.
Voor alle info kijk eens op de site.

 

  • VakantieAnders
  • 23 december 2022 t/m 27 december 2022
  • Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK  Havelte, Drenthe, NEDERLAND
  • € 475,00
  • +31(0)638424122
  • infovakantieanders.nl
  • Reizen en vakanties, Events, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur VakantieAnders (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van VakantieAnders
VakantieAnders

Over Vakantieanders

VakantieAnders, ècht anders en ècht ontmoeten. Wij bieden vakanties en weekenden met ontmoetingen, verbindingen, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. In juli en augustus kun je meedoen aan het zomerweken festival in de Ardennen, in de winter een Kerst event en OudenNieuw festival in Nederland en door het jaar heen zijn er massage weekenden en Andersdagen waarop we gaan wandelen. Het...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Workshop Energy Healer
2-daagse Workshop Universal Energy Healer
24 februari 2024
Oud & Nieuw met het solaire licht
29 december 2023
Relax massage dagen
Massage Relax dagen
27 december 2023
Spirit Dance
8 december 2023
Massage dagen
27 december 2023
Kerst Anders
23 december 2023