UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 15-10-2022

start yoga nidra opleiding, 3 weekenden


Yoga Nidra Opleiding, 50 uur, erkend door Yoga Alliance.

3 weekend lang genieten en verdiepen in yoga nidra, een inzichtgevende tantrische meditatietechniek. De term yoga nidra wordt nu vaak als ontspanningstechniek gebruikt, maar het is zoveel meer dan dat. Het is een bijzondere ingang tot je ware zelf, dat verscholen is achter de dualiteit van onze denkgeest. Je ervaart jezelf, je lichaam, je gedachten en gevoelens als één enkel energieveld, trillingen die zich naar alle richtingen oneindig uitstrekken. Het brengt je voorbij de dualiteit doordat je tegengestelde waarnemingen oproept en deze vervolgens beide tegelijkertijd in je aandacht brengt. Dit geeft een ongekende openheid en ruimte. De illusie van afgescheiden zijn lost op en leidt tot het weer ervaren van de eenheid.

De vraag is steeds wat waar is. Bijvoorbeeld: ben je angst, of komt angst op in jou, zoals alles opkomt en ook weer verdwijnt binnen het bewustzijn dat is. De vraag is dus ook 'wie is dan ‘jou’?'

Je verwelkomt alles tijdens yoga nidra; je duwt niets weg, gaat niets uit de weg en je bedenkt ook niets. Je denkgeest vertraagt hierdoor en stopt uiteindelijk. Een staat van zijn zonder gedachten, zonder vormen, alleen maar Zijn. Het perspectief van het allesomvattende Zijn verschijnt.

In deze opleidingontdek je de basis principes van yoga nidra, zodat je je eigen scripts kunt schrijven die je op maat kunt maken voor jezelf, je eigen situatie of voor je cursisten. Je kunt gebruik maken van vaststaande scipts maar dat hoeft niet. We gaan de voor- en nadelen van standaard scripts ervaren en de grote kracht van aanwezig zijn, vertellen en 'mee-reizen' tijdens het geven van yoga nidra in plaats van voorlezen. Je ontdekt de enorme kracht die van yoga nidra uitgaat en maakt een grote stap richting je ware zelf.

weekenden: 15, 16 oktober, 12 en 13 november en 10 en 11 december. Hiernaast lees je een boek als achtergrond, en als je wilt, oefen je met 1 of meer mede-deelnemers om routine op te bouwen in de praktijk. Je kunt de weekenden in Wageningen volgen, of online als je dat liever hebt.
B&B is te regelen in hetzelfde gebouw in Wageningen, voor € 50,-/nacht.

€ 550,- excl. BTW.
sparkoflightyoga.com/product/yoga-nidra-opleiding/
Zelf nog aanschaffen: het boek Yoga Nidra van Richard Miller, PhD.

 

  • Andere Boeg
  • 15 oktober 2022 t/m 16 oktober 2022
  • Industrieweg 21, 6702 DR  Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 665,50
  • 06-40240241
  • infoandereboeg.nl
  • Yoga, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Andere Boeg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Andere Boeg
Andere Boeg

Over Andere Boeg

Marloes van der Kamp geeft yoga opleidingen, bijscholingen, meditatieweekenden en weken. Op dit moment online, en zodra het weer mag, weer op locatie. De sleutel is steeds hetzelfde: BewustZijn. Met aandacht blijven bij dat wat er is in het moment en hierin ontspannen. Door de aandacht in het moment ontstaat een verdieping, waardoor transformatie kan plaatsvinden en er een dieper contact...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst met singles
Kerstweekend singles Veluwe. Diner, workshop feest
24 december 2022
Tantra-avond Water
Tantra-avond De God(in) in Jou 2 - Water
13 december 2022
ET-Healing Experience (Online)
20 december 2022
lomi lomi massage
Eendaagse Lomi Lomi Massage cursus
22 januari 2023
MEP transformatie techniek voor kind en jeugd,
27 januari 2023
krachtplaatswandeling
Krachtplaatswandeling + activaties Solse Gat
21 december 2022