UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-06-2023

Tantra Experience Retreat voor Stellen


Je wordt volledig in beslag genomen door de waan van de dag: zorg voor de kinderen, het werk en sociale verplichtingen. ’s Avonds ben je vaak te moe om nog aandacht aan je partner te besteden en uitgeblust val je naast elkaar in slaap. Je weet dat jullie relatie een boost kan gebruiken, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. Herkenbaar?

Tantra is een prachtige vorm van energetisch lichaamswerk om tot een diepere verbinding met elkaar te komen. Ervaar tijdens Tantra Experience Retreat hoe Tantra jullie liefdesrelatie verrijkt en nieuw leven inblaast op een manier waar jullie thuis mee verder kunnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Verliefd worden is makkelijk, de liefde brandend houden is vaak een hele uitdaging. In een veilige setting geeft Tantra Experience Retreat jullie de mogelijkheid jullie relatie tegen het licht te houden. Oude niet-werkende patronen worden losgelaten en jullie ontdekken nieuwe wegen naar duurzaam geluk. Jullie komen weer écht in contact met elkaar.

Spannend? Ja.

Confronterend? Ja, ook dat kan.

Plezier? Zeker!

En bovenal is het een compleet verzorgd weekend waarin jullie samen genieten. Van elkaar, van de prachtige omgeving en de heerlijke gezonde maaltijden.

Programma
Tantra Experience Retreat is opgebouwd uit verschillende oefeningen en meditaties om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Ook leren we jullie een nieuwe manier van aanraken en besteden we aandacht aan de communicatie over elkaars wensen en verlangens.

Vrijdagavond beginnen we met speelse oefeningen om elkaar te ontmoeten. Het programma op zaterdag en zondag is afwisselend en staat in het teken van: actieve meditatie, contactoefeningen, Tantric Dance, ademwerk, partnermeditaties en massage. Ook maken we gebruik van het ‘Wheel of Consent’ van Betty Martin.

Tijdens sommige oefeningen en zeker bij de massage is het wenselijk om naakt te zijn. Dit is echter nooit verplicht. Je kunt er altijd voor kiezen om je ondergoed aan te houden.

NB: Gedurende het hele weekend worden er in de groepsruimte geen seksuele handelingen verricht.

Wat brengt Tantra Experience Retreat?
· Quality time met je partner

· Tools om oude patronen los te laten en met nieuwe ogen naar je partner te kijken

· Je leert elkaar beter kennen op een dieper niveau

· Je leert hoe door zorgvuldige communicatie jullie liefdesleven meer vervullend wordt en blijft op de lange termijn

Voor wie is Tantra Experience Retreat?
· Voor stellen die al langer bij elkaar zijn, toe zijn aan een boost in hun relatie en willen ervaren hoe Tantra hun relatie duurzaam kan verdiepen

· Voor stellen die elkaar nog aan het ontdekken zijn en benieuwd zijn hoe Tantra kan bijdragen aan het leren kennen van elkaar op een dieper level

· Voor stellen die meer openheid en transparantie in hun relatie wensen

· Voor stellen die elkaar nog moeilijk kunnen vinden in fysiek contact en intimiteit.

We verblijven op het prachtige nieuwe retraitecentrum ‘The Place to Be’ op het mooie bosrijke Landgoed Slangenburg, vlakbij Doetinchem.

Jullie slapen op een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. We verzorgen vijf vegetarische maaltijden vanaf zaterdagochtend (ontbijt) tot en met zondagmiddag (lunch). In de pauzes is er koffie/thee met een versnapering. Heb je dieetwensen? Geef dit vooraf aan op het intakeformulier.

 

  • The Tantric Touch
  • 23 juni 2023 t/m 25 juni 2023
  • Brunsveldweg 9, 7021 JH  Zelhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 425,00
  • 06-13839306
  • infothetantrictouch.nl
  • Tantra, Relaties, Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur The Tantric Touch (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van The Tantric Touch
The Tantric Touch

Over The Tantric Touch

Voor wie zijn onze trainingen en workshops? Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding. Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantra Foundation
Tantra Foundation Training
16 november 2024
Unieke cursus Sunyoga door Sunyogi Umasankar
15 augustus 2024
Horus kapel
Eenheid in het Oude Egypte
25 augustus 2024
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
25 juni 2024
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
16 juli 2024
ET-Healing Experience (Online)
2 juli 2024