UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-04-2023

Mantra's zingen


Mantra zingen brengt je op een snelle en fijne manier van het hoofd naar het hart. Het is een lichte en verbindende manier van mediteren en samenzijn. We zingen vooral mantra's uit India. Deze roepen verschillende kwaliteiten aan die ons steunen in ons leven op Aarde en in wakker worden.

Op dinsdagavond 4 april ben je welkom om mantra's te komen zingen. Ik werk die avond samen met Roos Hellevoort van Sorosa (ook voor massage en soundhealing en access bars). Zij speelt gitaar en heeft een goede en toonvaste stem. Het is heel fijn om met haar samen te zingen. De mantra's zijn kort en we herhalen ze, waardoor je er echt in kunt zinken. Je hoeft goed te kunnen zingen. het gaat om van harte zingen. Er zijn teksten aanwezig.

Laat me weten of je ook wil komen. Kosten zijn 15 euro. Vanaf 19.45 is de deur open en zijn de kaarsen aan. We starten met zingen om 20 uur en eindigen rond 21.45. Wees welkom!

Mamaji verzorgt meditatiebijeenkomst op dinsdagavonden, bosbaden in het bos en weekendretraites op een krachtplek in Twente. Kijk hiervoor op www.onderdeacacia.nl

 

  • Onder de Acacia
  • 4 april 2023
  • Acacialaan 1, 3723 XA  Bilthoven, Utrecht, NEDERLAND
  • € 15,00
  • mamajigodefrooijgmail.com
  • Mantra, Meditatie, Muziek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Onder de Acacia (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Onder de Acacia
Onder de Acacia

Over Onder De Acacia

Welkom onder de Acacia! Hier is een plek om stil te worden en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft. ​Het hart spreekt in allerlei talen; in je stem, in beweging, in de natuur, in alles wat je ontmoet. Als je je aandacht verlegt van de gedachtestroom naar de stilte die er altijd is, dan hoor je de fluistering van het hart onmiskenbaar. En ontspan je nog meer dan ga je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cabaretier Robert Derksen
Opstellingen workshop
17 december 2023
Awakening Your Light Body Blok 1 (3 zaterdagen)
13 januari 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024
ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
25 mei 2024
Workshop 'De Kunst van Leven'
10 december 2023
Energie Transmissie "Allow Yourself to Grow"
18 december 2023