UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-11-2022
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag: Toewijding, contact met de meester


Speciale aanbieding

Kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-

 

We werken op deze lichtdag aan een zeer belangrijke kwaliteit voor je spirituele groei: toewijding.

Waaraan ben jij toegewijd? Aan je werk, gezin, kinderen, je spirituele groei? Of aan je mobiele telefoon of het doen van computergames?
Als de tijd gekomen is om je lichaam te verlaten en je krijgt een terugblik over je leven, welke toewijding zou dan de belangrijkste zijn geweest?
Wellicht is de toewijding aan het ontwikkelen van liefde in je hart de belangrijkste. En hoe kan jij dat het beste doen? Wat zou je meer en wat minder moeten doen in je leven zodat je leven meer vervulling heeft en de liefde in je hart toeneemt.

Dit alles ga je bekijken op deze lichtdag in contact met je ziel.

Het contact met de meester (engel of gids) neemt hierbij ook een plaats in. Je onderzoekt met welke meester je diep verbonden bent, een meester die past bij jouw energie. In contact met deze meester groeit de liefde in je hart nog meer. Jij reikt uit naar de meester en hij/zij antwoordt met een douche van liefde en heling.

Je werkt op deze dag aan je eigen thema’s, ontvangt veel licht en liefde en je opent je voor een grote verschuiving. Aan het eind van de dag laten we ons gezamenlijke licht uitgaan over de wereld, zo nodig in deze tijd.

Bijdrage:
Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 27 november 2022
  • Keizersteeg 3,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantramassage Dag
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
29 januari 2023
Gratis introductie Awakening your Light Body
10 december 2022
Tibetaanse Tantramassage
Tibetaanse Tantramassage Training
26 februari 2023
Contact met je gids (tweedaagse cursus)
21 januari 2023
Tantra Avond voor singels en stellen
24 januari 2023
Tantra Avond voor Paren
20 december 2022