UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-05-2023

Op reis met Maria Magdalena


Het is tijd, vrouw. Het is tijd voor de terugkeer van krachtige, oeroude liefdesenergie op deze aarde. Voel je de roep? Graag nemen we je mee op een magisch avontuur in de voetsporen van Maria Magdalena.

Overvloedige natuur
In Zuid-Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën, bevindt zich het gebied van de Katharen, een indrukwekkend natuurgebied met een rijke historie en krachtige energie. Het gebied was heilig land voor de oude Kelten. Maria Magdalena leefde hier haar boodschap van liefde.

Maria Magdalena-energie
De energie in dit gebied is buitengewoon krachtig: mystiek, oud, oer, vrouwelijk en diep geworteld in de bron van het bestaan. De vibratie vanuit de aarde en de kosmos maken nieuwe imprints mogelijk; het is als een groot kosmisch infuus dat oude kennis en diep weten vrijgeeft.

Bijzondere plekken
We laten ons meenemen in de dans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in dit gebied. We bezoeken een aantal indrukwekkende grotten die verbonden zijn met de energie van Maria Magdalena. Ook gaan we naar Rennes-le-Château, een oud dorpje met een kerkje dat is opgedragen aan Maria Magdalena. Hier is het mysterie bijna tastbaar. Verder laten we ons betoveren door watervallen, warmwaterbronnen, een klankmeditatie en nog meer fijns en magisch. ????

Invulling van de week
De reis voert langs verschillende krachtplekken waar de Maria Magdalena-energie goed voelbaar is. Hier doen we meditaties, visualisaties en rituelen die helpen ons te openen voor deze oeroude, liefdevolle en vrouwelijke energie.

Elke dag staat een ander thema centraal.
Dag 1 Opening van het veld
Dag 2 Terug naar de bron
Dag 3 Heilige vrouwelijke energie
Dag 4 Liefde & Waarheid
Dag 5 Het pad van je ziel
Dag 6 Inwijding
Dag 7 Integratie

Locatie
We verblijven op een prachtig landgoed, omgeven door veel groen, nabij een aantal belangrijke krachtplekken.

Voor wie
Je hebt ervaring met meditatie, visualisatie en energetisch werk. Je kunt jezelf dragen. Je staat open voor mystieke en magische ervaringen. Daarnaast heb je een redelijk goede wandelconditie.

Hoedsters van de reis
Het Jaarpad wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen in het buitenland, vrouwenweekends en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen, waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in o.a. energetische therapie, yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie en mijn passie om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

Meer info:
www.bewustopweg.nl
www.iam-reizen.nl

 

  • Bewust op Weg
  • 20 mei 2023 t/m 26 mei 2023
  • FRANKRIJK
  • € 0,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Reizen en vakanties, Spirituele reis

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Verlang je naar een diepe duik in je sensuele en magische potentieel? Mag het wat vrijer, wat wilder en wat stromender? Of juist afgestemder en gevoeliger? Wil je weten wat je hier te doen hebt? Je bent welkom! Individueel, samen met een partner of in een groep: ik ben graag je spiegel, klankbord, muze of priesteres in...