UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-11-2022

Trance Healing


Iedereen heeft het vermogen tot healen, ook op afstand. De workshop bied je de mogelijkheid de verschillende aspecten van de verhoogde staat van bewust zijn te ervaren, terwijl we werken met de helende energieën. Deze dag helpt je om je potentie en ontwikkeling te vergroten en hoe je de energieën van je geest, lichaam en ziel kunt inzetten op een helende manier.

Je leert de controle van je bewustzijn wordt in hoge mate los te laten in de verhoogde staat van bewust zijn, zodat de gidsen van je zielsgroep meer mogelijkheden hebben. Je leert je geest te ontspannen en de controle van je gidsen toe te laten. Daarnaast zul je je meer bewust zijn van de nabijheid van je Zielsgroep en het werk wat ze doen.
In de workshop zal worden uitgelegd en ervaren hoe afstandshealing werkt. Je krijgt daarbij de mogelijkheid een spirituele healing te sturen naar iemand op grote afstand.

De workshop zit boordevol oefeningen die je intuïtieve gevoeligheden wakker zullen maken. Door middel van meditaties en ademhalingsoefeningen kun je de link met de spirituele wereld diep ervaren en voel je haar kracht en schoonheid. Het is zeer aangenaam om de energie van de spirituele wereld te ervaren, omdat dit je verbinding met je gidsen en je healing capaciteiten versterkt.

Tijdens deze leer je de vele aspecten van Healing door middel van oefeningen en veel praktisch werken met elkaar. Tijdens de cursussen werken we zowel met stoel-healing als met de langere healings op de behandeltafel

Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 75,-

 

  • Nimis-centre of light
  • 26 november 2022
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 75,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Spiritueel centrum, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chitta Concious Party { DJ Vanagon & DJ Eve Estraa
24 december 2022
Chitta New Years Eve | DJ Bravon | Ute Passionflow
31 december 2022
DansJeVrij iedere 3e zat
DansJeVrij! Naarden
17 december 2022
Mariam in Concert
Mariam in Concert
11 december 2022
Retraite voor vrouwen 1,2,3 februari 2023 ,Texel
1 februari 2023
Tantra Sadhana
9 december 2022