UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-03-2023

Latifa-reis in Andalusië


Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

Deze meditatiereis laat je ervaren dat alles begint vanuit de liefdevolle verbinding en verfijnde afstemming met jezelf. De Latifa nodigt uit tot een leven vanuit vertrouwen, vrijheid en innerlijke harmonie, met je hart als kompas.

Letterlijk betekent Latifa (fijne) afstemming. De Latifa beslaat levensgebieden die iedereen tegenkomt in zijn of haar dagelijkse leven. Met deze zeven levensthema's als leidraad stem je elke dag op subtiele wijze af op dat wat jíj wilt, dat wat je voedt en waar je je gelukkig bij voelt. Deze meditatie vakantie nodigt je uit los te laten wat je niet meer dient, jezelf te omarmen, en vol zelfvertrouwen het leven te gaan leven waarnaar je verlangt. Laat je verrassen, ontroeren en meevoeren door de diep rakende Latifa!

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 19 maart 2023 t/m 25 maart 2023
  • Onderste Puth 1, 6155 LP  Las Casillas De Martos, SPAIN
  • € 1295,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Innerlijke reis, Meditatie, Spirituele reis

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....