UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-03-2023

Avond lezing Spirituele Iriscopie


Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?
Wil jij meer zicht op je zielenpad ?
Wil jij meer contact met je hogere Zelf?

Dan is deze lezing misschien iets voor jou!

Bezield leven.

We zien erg veel verschillende structuren in de iris. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hiervan geven weer wie we zijn. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden, en ontzettend veel meer. Hoe meer we leven in harmonie met onze 'tekens", hoe meer we bezield invulling aan ons leven geven.

In de klassieke iriscopie ligt de nadruk op het fysieke lichaam. Binnen de spirituele iriscopie ligt de nadruk meer op het spirituele, emotionele en mentale lichaam. Ook bekijken we de iris vanuit het chakra model en leggen we de verbanden met het fysiek lichaam.

Pad van bestemming.

Het doel van de spirituele iriscopie is 'de ziel ondersteunen op het pad van zijn bestemming'. Door de structuren van de iris en de tekens te herkennen, kunnen we dit bezielde pad duiden. Dit helpt mensen om zichzelf te herkennen en (levens)vragen te beantwoorden. De Rayid-methode laat licht schijnen op de vragen waarmee mensen zitten. Andere vormen van iriscopie vullen dit aan. In de praktijk komen veel mensen die niet zo goed weten welke kant ze op moeten, al dan niet met lichamelijk / emotionele klachten. Ze voelen van binnen dat ze niet meer op het juiste spoor zitten of vast zitten in bepaalde thema's, zoals relatieproblemen, familierelaties of werkthema's. Daarin kan deze vorm van iriscopie zeer behulpzaam zijn. Zowel op het gebied van gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei en ontwikkeling. Het maakt duidelijk waarom stukken uit het verleden invloed hebben op het heden en biedt mogelijkheden om dit te 'helen'.

 

  • Rayid Nederland, spirituele iriscopie
  • 20 maart 2023
  • Randstad 22-161 T/m 163, 1316BM  Almere, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 17,00
  • +31648233487
  • inforayid.nl
  • Spirituele groei, Leven vanuit je hart, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Rayid Nederland, spirituele iriscopie (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Rayid Nederland, spirituele iriscopie
Rayid Nederland, spirituele iriscopie

Over Rayid Nederland, Spirituele Iriscopie

Hans Thijssen (1956). Sinds jaar en dag ben ik in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Ik laat mij met name inspireren door de spirituele inzichten die de iriscopie geeft op het gebied van persoonlijke groei en het pad van de ziel. Duizenden ogen heb ik mogen 'lezen' en talloze workshops en nascholingen heb ik rond dit...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meditatie Opleiding
19 oktober 2024
Rhythm of the Light
30 december 2023
Human Design Generators & Mani Gen- onlineworkshop
6 december 2023
Masterclass Akashic Records (gratis & online)
29 december 2023
Akashic Alignment training
2 februari 2024
Bliss-mas Pyjamas Party | The O'Berlie & Stefano
23 december 2023