UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 05-02-2023
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag: Heling van je lichaam, geest en ziel


Speciale aanbieding

Kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-

 

Op deze dag ga je in contact met je ziel na waar je meer licht, verruiming en heling in zou willen brengen: in de situaties uit je leven, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vervolgens werk je in meditaties aan wat je belemmeringen zijn en we openen ons voor het licht en de grace van de meester(s).

Naast dit innerlijke onderzoek, kijken we ook hoe externe energieën je welzijn beïnvloeden. Er verschuift enorm veel op aarde, het kan je onmogelijk ontgaan. Alles wat er gebeurt heeft invloed op alle niveaus van je wezen. De meeste van deze invloeden zijn onbewust: je hebt je handen er al aan vol om je leven te leven, en bovendien zijn deze invloeden meestal heel subtiel waardoor je ze niet opmerkt. Je merkt de negatieve gevolgen vaak pas na langere tijd, wanneer de energieën zich opgestapeld hebben en een merkbaar effect hebben, vaak in de vorm van stress of ziekte.

Deze dag is ook bedoeld om je bewustzijn van deze subtiele effecten te vergroten, eventuele negatieve effecten ervan eerder bewust te worden of ze voor te zijn, en ze te neutraliseren door reeds aanwezige effecten te helen. Het gaat dan natuurlijk alleen om de negatieve effecten: de positieve effecten kun je verwelkomen en integreer je in je wezen.

De inspiratie voor de dag is weer ontstaan vanuit onze afstemming op Sri Babaji. Mede daarom is deze dag op basis van zelf te bepalen bijdrage.

Bijdrage:
Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 5 februari 2023
  • Keizersteeg 3,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spiritueel Coach Opleiding
5 januari 2024
Weekendretraite Zijn wie je bent - Expressie
21 juni 2024
Opleiding Licht Channeler
Jaaropleiding Licht Channeler
17 maart 2024