UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 07-02-2023

Dans van Shiva en Shakti - Basis Tantra-avond


We hebben allemaal het mannelijke en vrouwelijke in ons. Bij de een is het mannelijke sterker, bij de andere het vrouwelijke. In het raakvlak tussen beide ontstaat beweging: de kosmische dans. Deze maand gaan we met dat raakvlak spelen en hierin ontdekken hoe we verbinding kunnen maken met die energieën, in onszelf en tussen elkaar.

In deze eerste avond in het thema Dans van Shiva en Shakti ga je het mannelijke in de dans van Shiva ervaren en het vrouwelijk in de dans van Shakti. Nadat we het mannelijke en vrouwelijke gescheiden ervaren hebben, gaan we de opgewekte energieën laten stromen in Tandava, geïntegreerde meditatieve dans.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

-= OPBOUW TANTRA-AVOND =-

Na ontvangst beginnen we met het symbolisch en energetisch opbouwen van de tempel, waarin we Kali en Shiva uitnodigen, samen met de elementen.

In de tempel verbinden we ons met elkaar en ervaren we de Tantra-meditaties en -oefeningen. Door de energie van de tempel kunnen de ervaringen dieper gaan. Elke keer dat we iets in onszelf los kunnen laten, is dat een offer aan Kali. Elke keer dat we ons bewustzijn vergroten, is dat een offer aan Shiva.

Aan het eind van de avond heffen we de tempel weer op, waarna nog even nagepraat kan worden.

-= GEEN SEKS =-

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens de Tantra-avonden worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

-= BALANS =-

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

-= PRAKTISCH =-

* Inloop vanaf 19:00u
* Voor wie: alleengaanden en stellen
* Uitdagendheid: matig
* Man/vrouw balans: ja
* Naaktheid in de workshop: nee
* Meenemen: flesje water, kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen
* Toegankelijkheid: de ruimte zit op een bovenverdieping en er is geen lift
* Bijdrage: € 40,-

➡️ AANMELDEN: hartstrelingtantra.nl/evenement/dans-van-shiva-en-shakti-basis-tantra-avond-230207/#aanmelden

-= KORTINGEN =-

Meld je je aan voor beide workshops in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Mocht we je om een of andere reden onverhoopt niet mee kunnen laten doen met de tweede workshop (wat soms gebeurt door man/vrouw balans) dan krijg je de helft terug voor de niet gevolgde workshop. Je loopt daarin dus geen risico.

We hebben ook een 8-strippenkaart. Deze strippenkaart is 2 jaar geldig. Hiervoor betaal je geen € 320, maar € 256. Met een strippenkaart moet je je nog wel voor elke workshop die je wilt volgen los aanmelden.
Klik hier voor het aanschaffen van een strippenkaart: hartstrelingtantra.nl/product/strippenkaart-tantra-avonden/

-= Meer informatie? =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/dans-van-shiva-en-shakti-basis-tantra-avond-230207/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

Heb je ook interesse in onze andere Tantra-bijeenkomsten (Tantra-avonden, Tantra Circles, workshops, trainingen en retraites)?
Klik hier voor de agenda: hartstrelingtantra.nl/evenementen/

 

  • Hartstreling
  • 7 februari 2023
  • De Wetstraat 24, 6814 AP  Arnhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 40,00
  • 06-10996723
  • infohartstreling.nl
  • Tantra, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartstreling (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartstreling
Hartstreling

Over Hartstreling

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid” Bij Hartstreling Tantra komen traditioneel en modern, spiritueel en praktisch, hemels en aards samen. Alle Esoterische tradities, dus ook Tantra, hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

nieuw leven
Lenteworkshop "schilder nieuw leven!"
1 april 2023
ET-Healing Practitioner Programma - Online
12 april 2023
<geen>
Workshop takken beschilderen
1 mei 2023
Zintuigen vervolg
Zintuigen - Vervolg Tantra-avond
21 maart 2023
Tantra Touch Circle Pure
Tantra Touch Circle - Pure
24 maart 2023
<geen>
Stiltewandeling met paarden
9 april 2023