UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-02-2023

Innerijk Kind 2- daagse


In een ieder van ons, soms diep weggestopt, zit de angst er niet bij te horen. Ook kennen velen van ons het gevoel van kwetsing, onzekerheid, het gevoel het niet goed te kunnen doen of niet goed genoeg te zijn.

Zonder ervan bewust te zijn stellen we ons meest kwetsbare en waardevolle kind bloot aan conflicten, relatie issues, hoge eisen, prestatie en nog zoveel meer “grote mensen” zaken.

Wat ik in mijn praktijk en lessen hoor is dat er een groot verlangen is naar veiligheid, vrijheid, verbinding en rust, maar dat ze dat maar niet verwezenlijkt krijgen. Herken jij dat ook?

Gelukkig heb ik de sleutel voor je gevonden! De eerste stap om die verlangens waar te maken is bewust te worden van je innerlijk kind(eren). Wie is je innerlijk kind(eren) en welke invloed hebben ze op je volwassen leven.
Vervolgens help ik je graag de liefdevolle verbinding vanuit je innerlijke ouder en het innerlijk kind te versterken. Dit zorgt voor de veiligheid waar je zo naar verlangt en die je zo nodig hebt om stappen te zetten. Het heeft als effect dat je je niet meer eenzaam, maar één-te-saam voelt.

Door in verbinding te staan met het kind in jou kom je dicht bij een intens gevoel waarin vele antwoorden voor je zullen liggen. Het kind weet wie je in wezen bent en wat je ware hartsverlangen zijn.
De weg naar het innerlijk kind is zacht, lief, speels, vrolijk, ontroerend, grensverleggend, creatief, ongeremd, fantasievol en magisch. Dat belooft een heerlijke workshop te worden!

We gaan prachtige oefeningen doen, veel plezier beleven met elkaar en eindigen met een helende ceremonie. De workshop zal een dierbare en levendige herinnering blijven.

 

  • Annette Weers
  • 4 februari 2023 t/m 5 februari 2023
  • Haagweg 4F1, 2311AA  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 375,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Innerlijke reis, Energiewerk, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
9 maart 2024
Online Massage cursus voor beginners
13 maart 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
16 maart 2024
Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
3 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Awareness Through the Body: tweedaagse ATB 1
29 maart 2024