UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 11-03-2023

De kracht van mannelijke en vrouwelijke energie


Als één onderwerp barst van overtuigingen en ingekleurd is door onze familie en de cultuur is het wel man en vrouw zijn. We ontkomen er niet aan dat we hierdoor beïnvloed worden. Dit heeft zijn weerslag op hoe je je laat zien, hoe lekker je je in je vel voelt en hoe je omgaat met intimiteit en seksualiteit.

We passen onszelf aan en verliezen onszelf in de ontmoeting met de ander. We kunnen dit nog jaren volhouden zonder echt bewust te zijn waar je jezelf gevangenhoudt.

Voor veel vrouwen is de baarmoeder een plek waar zich pijn, schaamte en verdriet bevindt. Niet alleen van zichzelf maar ook van onze voorouders. Dit is droevig, want je bekken is een plek waar we creëren. Het is ons krachtcentrum. Een bron van wijsheid, een plek vol passie, vuur, seksualiteit en levenslust.

Durf eens te voelen hoeveel het voor jou zou betekenen als deze plek in ere wordt hersteld en weer verbonden wordt met je hart. Hoe helend zou het zijn als de passie, sensualiteit en levenslust weer vrij zou stromen door je hele lijf.

Geïnspireerd door mijn ervaringen in Afrika en Zuid-Amerika, heb ik deze workshop geboren laten worden. Het gaat over liefdevol thuiskomen in je lichaam, in je bekken en geslachtsorganen, zodat je je kracht en unieke wijsheid (weer) herinnert.

Je gaat mannelijke en vrouwelijke energie ervaren en de kwaliteiten van beide, zodat je dit in je dagelijkse leven toe kan passen.
We gaan onderzoeken wat er gebeurt bij jou in het contact met de ander. We gaan een diep, veilig, liefdevol proces aan en stellen vragen die we nog nooit eerder durfde te stellen. Je gaat ervaren hoe het voelt om thuis te komen bij elkaar zonder jezelf te verliezen.

Een hoogtepunt in deze workshop is een ritueel waarin je teruggaat in de baarmoeder. Een diep helend proces waarna je opnieuw geboren wordt.

Deze twee dagen zijn onbeschrijfelijk mooi en geweldig voor iedereen, dus (ook) trans en non- binaire mensen en een ieder die geen naam geeft aan zijn/ haar/ hen gender zijn juist heel welkom.

De workshop is liefdevol, hartverwarmend en een belevenis die je nog lang doet nagloeien!

 

  • Annette Weers
  • 11 maart 2023 t/m 12 maart 2023
  • Haagweg 4F1, 2311AA  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 375,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Pers. ontwikkeling, Mannenwerk, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
9 maart 2024
Online Massage cursus voor beginners
13 maart 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
16 maart 2024
Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
3 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Awareness Through the Body: tweedaagse ATB 1
29 maart 2024