UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-02-2023

Online programma Healthy & Wealthy life experience


Waar loop jij in het leven tegenaan? Kamp jij met gezondheidsproblemen (bijvoorbeeld: spataderen, rug- en nekklachten, hoofdpijn, astma of burn-out klachten) of andere ziektes zoals bijvoorbeeld scoliose of een hernia? Loop je volledig vast in het leven en weet je niet hoe je hier uit moet komen? Of misschien heb jij wel financiële problemen en wil je meer geld verdienen en wil je deze situatie omdraaien? Of mogelijk weet je totaal niet wat je met je leven aan moet en heb je geen idee wat je talenten zijn? Na aanleiding van onze eigen ervaringen en klantervaringen is het online programma ontstaan, lees hier meer over het programma: www.empoweryourselfcoach.com/nl/online-programmas/healthy-wealthy-life-experience

Met het online programma Healthy & Wealthy life experience kan jij een gelukkig, gezond leven en overvloedige leven creëren. Op fysiek, emotioneel en mentaal gebied kom je weer in balans. Wordt meester in het ombuigen van je gewoontes en patronen en doorbreek voor een en altijd je emotionele blokkades.

Sta open voor iets anders, want de kracht zit hem in het doen, je wordt stap voor stap meegenomen en resultaat zal een logische gevolg zijn. Bekijk het Healthy & Wealthy life programma op de website of boek een gratis gesprek om te kijken welk programma het beste bij je aansluit.

Wij van Empower Yourself helpen heel veel mensen en wij zijn inmiddels gespecialiseerd om mensen te kunnen helpen op elk thema van hun leven. Heb jij gezondheidsklachten, wil je deze in balans krijgen en wil jij jouw mooiste leven manifesteren? Werkelijk op elk gebied kunnen wij jouw helpen met echt resultaat. Wonderen bestaan echt en die maken wij dagelijks mee, kom het zelf maar ervaren, je bent van harte welkom bij Empower Yourself.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons , zodat we inzoomen waar je staat en jij direct antwoord krijgt wat je echt nodig hebt.

Empower Yourself coach
Chantal & Marcel
Mail: info@empoweryourselfcoach.com
Mobile: 06-43 71 24 98
www.empoweryourselfcoach.com/online-programmas/healthy-wealthy-life-experience
www.empoweryourselfcoach.com/gratis-intake

 

  • Empower Yourself coaching
  • 4 februari 2023
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 299,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Healing , Coching, Online cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
19 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
25 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
28 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
1 juni 2024
Kracht van Ademen 2- daagse
20 april 2024