UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-03-2023

Reiki 1e graad


Reiki is een oude Japanse heelkunst, die in korte tijd ongelofelijk populair is geworden. Het komt voort uit de Boeddhistische Qigong met Shintoïstische invloeden en werd eind negentiende eeuw door Mikao Usui uit Kyoto, Japan, opnieuw ontdekt. Hij gaf het de naam Reiki. Meestal wordt Reiki vertaald als ‘universele levensenergie.

Het Reiki systeem dat Usui heeft overgedragen bestaat uit vier graden.
Reiki is een eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt. De persoon die is ingewijd als Reiki behandelaar heeft, door de Reiki inwijdingen, de energiebanen in zijn lichaam laten afstemmen en laten ontdoen van obstakels. Deze persoon ontvangt niet alleen een toename van energie voor eigen genezing, maar wordt ook verbonden met de bron van alle universele levensenergie. Met het ontvangen van de eerste inwijding word je een kanaal voor deze universele genezende energie. Vanaf dat moment hoef je nooit meer iets anders te doen dan je handen op jezelf of anderen te leggen op plekken waar dat nodig is en de energie zal stromen.

Door middel van de inwijdingen word je afgestemd op de Reiki energie zodat je de energie zonder beperkingen kunt ontvangen en doorgeven. Voordat de inwijdingen beginnen wordt eerst uitgelegd wat Reiki is, wat het doel is en waar het vandaan komt. Al na de eerste initiatie voel je de energiestroom door je handen gaan. Met elke volgende inwijding wordt de energiestroom sterker. Je leert de handposities die worden gebruikt om de energie over te dragen op mensen, dieren, planten maar vooral op jezelf. Iedereen die de inwijdingen heeft ontvangen kan onmiddellijk met Reiki aan de slag, zowel bij zichzelf als bij anderen.

Dag 1: 12:00 - 17:00
Dag 2: 12:00 - 17:00
Locatie: Nimis
Voertaal: Nederlands
Reiki Master: Margreet Blaas
Prijs: € 195,-
Info: 06 83 79 18 50

De opleiding is inclusief lesmateriaal en certificaat.

 

  • Nimis-centre of light
  • 4 maart 2023 t/m 5 maart 2023
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 195,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Reiki, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chitta
Chitta: Sacred Cacao, Live music, DJ QatWeazle
25 maart 2023
Bloei van Binnenuit ~ Vrouwen Retraite
26 mei 2023
Spirituele iriscopie
Tweedaagse masterclass Spirituele Iriscopie
16 september 2023
Open avond met Gratis aura fotografie
30 maart 2023
Bloemstructuur
Eéndaagse workshop Spirituele Iriscopie
8 april 2023
Camino Frances
Camino de Santiago, bezinning, groepsreis
4 mei 2023