UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-03-2023

Mediumschap workshop


De mediamieke training is erop gericht je te stimuleren je spirituele vermogens te ontwikkelen en in het dagelijks leven te gebruiken. We worden allemaal geboren met bepaalde mediamieke gaven; deze workshop zal je aanmoedigen deze talenten te (her)ontdekken.
Iedereen heeft de mogelijkheid zijn of haar intuïtieve vermogens te gebruiken om in contact te komen met de spirituele wereld. Deze dag komen alle niveaus van spirituele en mediamieke ontwikkeling samen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: bewustwording, mediumschap, de technieken van het mediumschap - die leiden tot een groter begrip van hoe je communiceert met de spirituele wereld – en het gebruik van meditaties en visualisaties.

De basis van mediumschap en spirituele ontwikkeling is helderziend-, heldervoelend-, en helderhorendheid. Deze drie H's werken zowel op het niveau van psychometrie als op dat van mediumschap. Er zullen verschillende oefeningen worden gegeven in het leren gebruiken van deze drie, door middel van psychomterie, aura- en kleurlezen. Je (her)ontdekt en vergroot je eigen spirituele potentie door meer en meer afgestemd te raken, niet alleen op de spirituele wereld, maar ook op je persoonlijke groei.

Duur: 1 dag
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis Bussum
Voertaal: Nederlands
Trainer: Margreet Blaas
Prijs: € 75,-

 

  • Nimis-centre of light
  • 18 maart 2023
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 99,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Spiritueel centrum, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chitta
Chitta: Sacred Cacao, Live music, DJ QatWeazle
25 maart 2023
Bloei van Binnenuit ~ Vrouwen Retraite
26 mei 2023
Spirituele iriscopie
Tweedaagse masterclass Spirituele Iriscopie
16 september 2023
Open avond met Gratis aura fotografie
30 maart 2023
Bloemstructuur
Eéndaagse workshop Spirituele Iriscopie
8 april 2023
Camino Frances
Camino de Santiago, bezinning, groepsreis
4 mei 2023