UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 25-02-2023
  •  speciale aanbieding!

A Sacred Adventure Ontmoet de opgevaren meesters


Speciale aanbieding

Korting op het boek 'A Sacred Adventure- Meeting the Masters'. Bij inschrijving van de cursus krijg je een code waarmee je met korting het boek kunt kopen.

 

In de wereld om ons heen zien we bedreigende situaties. De media staat bol van angstopwekkende berichten en doemscenario’s over de toekomst van de aarde. Voel jij van binnen dat dit niet is hoe het leven bedoeld is? Hunkert jouw ziel naar leven vanuit je innerlijke bron van liefde, wijsheid en kracht in een wereld van harmonie en broederschap?
Dan is er voor jou goed nieuws. Er bestaat namelijk een spirituele reis naar heelwording met je Hogere Zelf, met concrete stappen en sleutels die worden aangereikt door de opgevaren meesters; onze oudere broeders en zusters die dit pad van heelwording vóór ons hebben doorlopen. En wij zijn bedoeld te volgen in hun voetsporen.
Doet dit je hart sneller kloppen? Dan is deze cursus mogelijk écht iets voor jou!
A Sacred Adventure, Ontmoet de opgevaren meesters brengt je verdieping en praktische stappen om sneller vooruitgang te boeken op je spirituele pad; nodigt je uit tot hartscontact met de opgevaren meesters en het geven van hun mantra’s; leert je hoe je met hen kunt samenwerken om de persoonlijke opdracht van jouw ziel te vervullen en de eenwording met jouw goddelijke Werkelijkheid te versnellen; en nog veel meer.

Hoogtepunten van de cursus:
• Verken de levende kosmos
• Ontdek de kracht van de goddelijke wil
• Leer te reizen met je ziel
• Aanschouw de schittering van de goddelijke wijsheid
• Treed binnen in het engelenrijk
• Ontvang de troost van de goddelijke liefde
• Leef in het eeuwige nu van je drievoudige vlam
• Verdiep je in de levens en kwaliteiten van de opgevaren meesters van de eerste drie stralen

De cursus
Wil jij met ons meedoen? Geef je dan op voor de 8-delige cursus A Sacred Adventure, Ontmoet de opgevaren meesters via deze link.
Op 8 zaterdagmiddagen van 14:30-16:30 uur zullen we op locatie in Amersfoort en via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen doen en meditaties met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis.
We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands.
Doe je mee? De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om jou alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

Praktische informatie
De cursus is op locatie in Amersfoort en via Zoom te volgen op de volgende zaterdagmiddagen van 14:30-16:30 uur:
25 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei, 10 juni, 16 september, 21 oktober en 11 november.
Eigen bijdrage: de totale cursus exclusief het werkboek is € 70,-. Ben je een Hoeder van de Vlam*, dan betaal je in totaal € 35,- voor alle lessen, exclusief het werkboek. Je kunt je opgeven voor de cursus op: summitlighthouse.nl/agenda/

De cursusleiders
Rosa en Irene zijn enthousiaste leerlingen van de opgevaren meesters. Zij geven lezingen en beoefenen dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij zijn graag de doorgevers van de kennis en vaardigheden die hen zoveel zegeningen brengen, elke dag van hun leven.

*Voor meer informatie over de Broederschap van de Hoeders van de Vlam, ofwel Keepers of the Flame Fraternity, mail naar contact@summitlighthouse.nl

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 25 februari 2023 t/m 11 november 2023
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 70,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Innerlijke reis, Leven vanuit je hart

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Maarssen 9 & 10 .april
9 april 2023
christa nagtegaal
Healing samenkomst
2 april 2023
Field of Awakening, live met Sri Preethaji
20 april 2023
Cursus Helende massage
23 maart 2023
Massage-wandelweekend in Sauerland, 18-23 mei 2023
18 mei 2023
massage Vogezen
Massage-wandelvakantie in de Haute Marne, N-Fr
9 juli 2023