UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-09-2023
  •  speciale aanbieding!

Lichtwezens, leren channelen


Speciale aanbieding

10 % vroegboekkorting bij opgave voor 1 juli.

 

Op dit moment bereiken steeds meer energiegolven de aarde. De sluiers tussen jou en de hogere dimensies lossen geleidelijk op. Misschien merk je dat je wordt uitgenodigd bewuster in contact te komen met de engelen en lichtmeesters om je heen. Ze hebben je onvoorwaardelijk lief en willen graag met je samenwerken!

In deze cursus maak je op een zuivere, liefdevolle wijze contact met jouw kring van lichtwezens. Deze kring kan uit spirituele gidsen, engelen, Meesters, je essentie en hoger bewustzijn bestaan.

Met channelen wordt bedoeld dat je je afstemt op de kring van lichtwezens en zo informatie en energie doorgeeft. De verkregen informatie en inspiratie spreek je uit. Energie kun je in heel je lichaam ervaren en via je handen, ogen en hart naar jezelf en anderen laten stromen.

In meditaties en oefeningenverbind je je met licht en leer je hoe je je op de kring van lichtwezens kunt afstemmen. Er wordt aandacht besteed aan het openen van je hart- en keelcentrum. Je ontwikkelt en verdiept de verbinding en ervaart hoe je op een zuivere manier informatie en energie kunt doorgeven.

Je kunt het contact met lichtwezens gebruiken om meer overzicht op en inzicht in je leven te verkrijgen. Naarmate je het channelen eigen maakt, zul je merken dat informatie vloeiend stroomt; je kunt ervaren dat je geleid wordt en dat je intuïtie groeit.

Tijdens de cursus is er veel gelegenheid je te oefenen in het channelen om een goede basis te verkrijgen.
Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken.

Alle meditaties en oefeningen worden live opgenomen. Deze krijg je thuisgestuurd zodat je thuis verder kunt oefenen en je ervaring kan verdiepen.

Deze cursus is zowel online via Zoom als fysiek te volgen. Als je online via Zoom meedoet, ontvang je een link. Een voorwaarde is dat je een werkende webcam hebt zodat we elkaar kunnen zien en je actief mee kunt doen.

Fysieke locatie: Sirion lichtwerk & light body
Willem Marisrade 2A
Capelle ad IJssel of online
tijd: van 10 - 16.30 uur

Je bent van harte welkom!

 

  • Sirion, lichtwerk & light body
  • 9 september 2023 t/m 10 september 2023
  •   Zowel In Capelle Aan Den Ijssel Als Online, NEDERLAND
  • € 150,00
  • paulinesirion.nu
  • Lichtwerk, Channeling, Energiewerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Sirion, lichtwerk & light body (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Sirion, lichtwerk & light body
Sirion, lichtwerk & light body

Over Sirion, Lichtwerk & Light Body

even voorstellen: Pauline Plokhooij: Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept. In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik...